Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας έχει βάλει στον ώμο του ένα παιδάκι σε μια απόπειρα απαγωγής του σε ένα σούπερ μάρκετ της Βοστώνης.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Στις εικόνες φαίνεται ο άνδρας που δεν φοράει μπλούζα να έχει αρπάξει το ενός έτους παιδάκι, να το έχει βάλει στον ώμο του και να κινείται έξω από το σούπερ μάρκετ.

smarket2

Όπως αναφέρει ένας μάρτυρας, υπάλληλος του σούπερ μάρκετ «ο άνδρας μπήκε μέσα χωρίς μπλούζα και άρπαξε το παιδάκι».

Τελικά βέβαια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σχέδιο του καθώς ο πατέρας του παιδιού αντιλήφθηκε γρήγορα τι συμβαίνει και ακολούθησε τον φερόμενο ως απαγωγέα.

smarket3

Ο ύποπτος έδωσε γρήγορα το παιδί στον πατέρα του, έτρεξε γρήγορα από την πίσω πόρτα του σούπερ μάρκετ και έτρεξε στο δάσος. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και βρήκε τον άνδρα να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο μέσα στο κοντινό δάσος της περιοχής.

Μετά από μια σύντομη «μάχη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Sun, ο άνδρας ο οποίος ονομάζεται Stephen O’Brien, συνελήφθη.

Ο 47χρονος κατηγορείται για απαγωγή και αντίσταση κατά τη σύλληψη. Το βίντεο της απόπειρας απαγωγής που έγινε στις 12 Αυγούστου κυκλοφόρησε από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και γρήγορα διαδόθηκε σε άλλες χώρες αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

smarket4

Το μήνυμα το οποίο συνόδευε το βίντεο ήταν το πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γονείς με τα παιδιά τους σε δημόσιο χώρο. Η αστυνομία μάλιστα ανέφερε ότι οι γονείς αρχικά νόμιζαν ότι ο ύποπτος ήταν ένας υπάλληλος που έπαιζε με το μικρό αγόρι τους.