Μια 27χρονη μητέρα από το Κολοράντο συνελήφθη και κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού μετά τη δημοσιοποίηση του παρακάτω σοκαριστικού βίντεο στο οποίο ακούγεται να απειλεί και να βρίζει τον 2χρονο γιο της.

Το βίντεο δημοσιοποίησε η συγκάτοικος της Kristina Flores-Kennedy, με την ελπίδα να μπορέσει να λάβει βοήθεια το μικρό αγόρι.

Στο 16 λεπτών υλικό το αγόρι ακούγεται να ουρλιάζει ενώ η Flores-Kennedy του λέει να σκάσει, το βρίζει και το απειλεί να το σκοτώσει επειδή έχασε τον φορτιστή του κινητού της.

Σε κάποιο σημείο η 27χρονη φαίνεται να σκύβει πάνω από την κούνια του μωρού και να το χτυπά επανειλημμένως βρίζοντάς το και φωνάζοντάς του να σηκωθεί.

Το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα καθώς το αγόρι ακούγεται να ουρλιάζει και να κλαίει ενώ η Flores-Kennedy πετά το καθισματάκι του μέσα στο πάρκο του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν η 27χρονη συνελήφθη, το αγοράκι είχε μελανιές στα χέρια και τα πόδια του και μαύρα σημάδια που έμοιαζαν με μώλωπες στο μέτωπό του.

Όπως φαίνεται, η συγκάτοικος της Kristina, Sue, έδωσε το βίντεο σε έναν άνδρα και του είπε να το δώσει στην αστυνομία, φοβούμενη για την ίδια την ασφάλειά της.

oasdiafh

Η Sue ζούσε με την Flores-Kennedy και τον έφηβο γιο της- που επίσης φαίνεται στο βίντεο. Όπως είπε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη κακοποιούσε το 2χρονο αγόρι αλλά η ίδια ένιωθε πως δεν μπορούσε να παρέμβει επειδή έχει κάποιας μορφής αναπηρία και φοβόταν για την ασφάλεια και του γιου της.

Μετά τη σύλληψή της η Flores-Kennedy είπε στους αστυνομικούς πως είχε χάσει τον έλεγχο και παραδέχθηκε το λάθος της προσθέτοντας πως είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της.

Η 27χρονη κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε και η κηδεμονία του αγοριού δόθηκε προσωρινά στη θεία του με τον πατέρα του να τη διεκδικεί.