Μια απίστευτη σκηνή με πρωταγωνιστές έναν άντρα, το γιό του και ένα άλλο αγόρι, διαδραματίστηκε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, στην πολιτεία της Φλόριντα.

Ο πατέρας οργάνωσε μια αναμέτρηση μεταξύ του γιού του και ενός άλλου αγοριού, κατά τη διάρκεια της οποίας μάλιστα ο ίδιος είχε το ρόλο του διαιτητή. Και αν αυτό από μόνο του ακούγεται περίεργο, η συνέχεια του περιστατικού πραγματικά σοκάρει: Ο 35χρονος Γκάρι Τζόνσον, δεν αρκέστηκε στη μονομαχία των δύο αγοριών, αλλά αφού ο γιός του τα παράτησε, ο ίδιος άρχισε να γρονθοκοπεί το άλλο αγόρι!

Η σκηνή που μοιάζει βγαλμένη από τη ταινία «Fight Club», καταγράφηκε σε βίντεο στο οποίο ακούγεται ο 35χρονος εύσωμος πατέρας, να «ρωτάει» τον 16χρονος νεαρό «Θες να σε διαλύσω αγόρι;». Όταν ο νεαρός αποκρίθηκε «θα ήθελα να το δω αυτό», ο άντρας επιτέθηκε στο θύμα του. Όταν το αγόρι έπεσε στο έδαφος, ο Τζόνσον συνέχισε να τον χτυπάει με ιδιαίτερη βιαιότητα και να τον κλωτσάει στο κεφάλι! Στο σοκαριστικό βίντεο, ακούγεται μια γυναίκα, που πιθανόν να είναι η μητέρα του 16χρονου, να φωνάζει μάταια, στον βίαιο άντρα να αφήσει το αγόρι!

Ο ξυλοδαρμός του νεαρού σταμάτησε, όταν ο γιός επέστρεψε στην αυλή και απομάκρυνε τον πατέρα του από το θύμα που αιμορραγούσε.

Φυσικά, ο άντρας συνελήφθη και ανάμεσα στις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί περιλαμβάνονται και αυτές για κακοποίηση ανηλίκων καθώς και για ψευδομαρτυρία αφού είπε στις Αρχές ότι δεν χτύπησε τον 16χρονο όσο αυτός βρισκόταν στο έδαφος. Το βίντεο βέβαια, τον διαψεύδει καθώς φαίνεται καθαρά το αντίθετο.