Τουλάχιστον ως σοκαριστικό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το βίντεο που δείχνει ένα μόλις τετράχρονο κορίτσι να οδηγεί σε ένα πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Κίνας, χωρίς να φοράει ζώνη, ενώ οι γονείς της τη συμβουλεύουν τι ακριβώς να κάνει.

Το βίντεο πιθανολογείται να τράβηξε η μητέρα της μικρής ενώ, ο πατέρας της, ο οποίος κάθεται στα πίσω καθίσματα τη συμβουλεύει να μένει συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει. Μάλιστα, ο άντρας ακούγεται να λέει τα εξής: «Συγκεντρώσου! Πρόσεχε όταν προσπερνάς άλλα οχήματα».

Κάποια στιγμή, η μικρή σταμάτησε κατά λάθος στην αριστερή λωρίδα τη στιγμή που δεν έπρεπε. Αφού, κατάφερε να αλλάξει λωρίδα, ο πατέρας της είπε: «Jia Zheng, σταμάτα το αυτοκίνητο. Άσε τον μπαμπά να οδηγήσει».

Ο άντρας κάθισε στη θέση του οδηγού και αφού ρύθμισε το κάθισμα άρχισε να οδηγεί.

Όπως αποδεικνύει το βίντεο η μικρή είναι αναμφίβολα μια άριστη οδηγός. Ωστόσο, οι γονείς της μάλλον δεν το σκέφτηκαν και τόσο καλά όταν την έβαλαν να οδηγεί στο συγκεκριμένο δρόμο καθώς η βόλτα αυτή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία τόσο για την ίδια όσο και για τους άλλους ανυποψίαστους οδηγούς που έτυχε να περάσουν από εκεί.