Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις ενός ανθρώπου, όταν συναντά έξω από την πόρτα του τον γείτονα; Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι προκαλούν φασδαρίες, ότι πολυλογούν και ότι κλέβουν τις θέσεις πάρκινγκ!

Κάτι παραπάνω από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων(28%)  εκνευρίζεται, όταν οι γείτονες νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Σε ποσοστό 23% οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι οι γείτονες έχουν δυνατά τη μουσική ή παίζουν δυνατά κάποιο μουσικό όργανο. Στην τρίτη θέση στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων είναι το πάρκινγκ(20%), ενώ μια μονάδα κάτω ήρθε στη δημοσκόπηση η σκέψη ότι διακόπτουν συχνά.

Από τις απαντήσεις δεν τη γλίτωσαν ούτε τα παιδιά, αφού το 15% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα παιδιά τους κάνουν φασαρία στον κήπο. Σε μικρότερο ποσοστό, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι τα κατοικίδια ζώα των ανθρώπων που μένουν δίπλα τους.

Τέλος, ένα μικρό ποσοστό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι απεχθάνεται το γεγονός ότι οι γείτονες θέλουν πάντα να πιάσουν κουβέντα!