Το πρώτο αμάξι του Ian Stringer και της γυναίκας του ήταν γεμάτο αναμνήσεις από τα πρώτα τους ραντεβού, την ημέρα του γάμου τους, ενώ με αυτό είχε μεταφερθεί η σύζυγός του στο νοσοκομείο για να γεννήσει το πρώτο τους παιδί!

Ο Βρετανός αναγκάστηκε κάποια στιγμή να το πουλήσει, αλλά ποτέ δεν το ξέχασε. Γι΄αυτό 25 χρόνια μετά αγόρασε ξανά το αυτοκίνητο, το επισκεύασε και το έκανε ξανά δικό του. «Ήταν ένα απίστευτο αμάξι και ήταν κρίμα που αναγκάστηκα να το πουλήσω. Νόμιζα ότι δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Πραγματικά ήταν υπέροχο που το απέκτησα ξανά, γιατί είναι σαν μέλος της οικογένειας.

Στο αμάξι υπήρχε ακόμη το παιδικό κάθισμα του γιου του με τις γρατσουνιές επάνω του, κάτι που τον έκανε να αναπολήσει πίσω στο χρόνο.

Το αμάξι πουλήθηκε από τον ιδιοκτήτη του, γιατί ήταν πλέον μικρό για να χωρέσει όλη την οικογένεια. Το αμάξι πέρασε σε άλλα χέρια και όταν ο ιδιοκτήτης του πέθανε, η κόρη του επικοινώνησε με τον Ian Stringer ρωτώντας τον, εάν θέλει να αποκτήσει ξανά το αμάξι του σε χαμηλή τιμή. «Ήταν πραγματικά σοκ, αλλά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος», θυμάται ο άντρας.