Η εικονιζόμενη Krystina Butel ξόδεψε σχεδόν 172.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις με στόχο, όπως η ίδια δήλωσε, να γίνει καρικατούρα του εαυτού της.

Ομολογουμένως το πέτυχε…

Η 31χρονη από το Wakefield της Βρετανίας εξέφρασε για πρώτη φορά την επιθυμία να υποβληθεί σε δαπανηρές χειρουργικές επεμβάσεις- αυξητική στήθους, «γέμισμα» χειλιών και μπότοξ- με στόχο να μοιάσει με ένα πορτραίτο που της είχαν κάνει σε ηλικία 16 ετών, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ίμπιζα τον Αύγουστο του 2014.

Την πρώτη επέμβαση την έκανε στα 17 της και πλέον, 14 χρόνια μετά, έχει ξοδέψει αυτό το υπέρογκο ποσό αλλάζοντας την όψη της.

«Ξέρω πως θα ξυπνήσω και τα δω κάτι νέο στο σώμα μου», έλεγε εκείνη περιγράφοντας την αγάπη της για τις πλαστικές. «Για μένα, είναι κάτι που με φέρνει πιο κοντά στο όνειρό μου».

«Όταν είδα για πρώτη φορά την καρικατούρα μου, τη ζήλεψα. Το κορίτσι στο σκίτσο ήταν τόσο γκλάμορους, είχε όλα όσα εγώ ήθελα να γίνω», εξομολογείται.

Η Krystina ήταν πάντα αγοροκόριτσο- κι έχοντας τρεις αδελφούς είχε πολλές ανδρικές επιρροές στο σπίτι. Αλλά όλα άλλαξαν όταν στα 14 της εγκατέλειψε το σχολείο και βρήκε δουλειά σε σαλόνι ομορφιάς.

«Εκεί άρχισα να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου και το βάψιμό μου», θυμάται.

Ακολούθησαν οι διακοπές με το σκίτσο που της άλλαξε τη ζωή.

gyasndma2 gyasndma3 gyasndma4 gyasndma5 gyasndma1