Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Η φράση αυτή ταιριάζει απόλυτα στην περιπέτεια στην οποία έχει υποβληθεί ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

Ο αδίστακτος κερδοσκόπος, που ξέρει καλά να αναστατώνει τις παγκόσμιες οικονομίες, έλαβε ένα «ραβασάκι» από την πρώην αγαπημένη του.

Η 28χρονη τηλεοπτική σταρ, Αντριάνα Φερέιρ, θέλει να τον κάνει φτωχότερο κατά 50 εκατ. δολάρια, αφού με αγωγή της ζητάει ως αποζημίωση το εν λόγω ποσό όχι μόνο γιατί την χτυπούσε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που ξεκίνησε το 2006, αλλά και της είχε τάξει ένα σπίτι στο Μανχάταν που δεν της το πήρε ποτέ.

Συγκεκριμένα στην αγωγή της η κοπέλα λέει ότι ο 80χρονος Σόρος την χτύπησε στο πρόσωπο και προσπάθησε να την πνίξει όταν μάλωναν για το μόλις 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμα στο Μανχάταν. Ο λόγος του τσακωμού της ήταν ότι μεσούσης μίας παθιασμένης νύχτας, ο κ. Σόρος αναγκάστηκε να πάρει πίσω την υπόσχεσή του όταν του ξέφυγε ότι το διαμέρισμα προοριζόταν για μία άλλη εκλεκτή της καρδιάς του.