Δηλώνει εθισμένη στην πολυτέλεια που μόνο οι σούπερ πλούσιοι μπορούν να της χαρίσουν. Εθισμένη ωστόσο είναι και στους ηλικιωμένους ζάμπλουτους τους οποίους αποκαλεί «sugar daddies»…

Η 26χρονη Alex Munoz από το ηλιόλουστο Λος Άντζελες, θέλει οι «αγαπημένοι» της να βάζουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη ενώ μέχρι στιγμής έχουν ξοδέψει για εκείνη τουλάχιστον 250.000 δολάρια.

Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της «sugar baby» και σπουδάζει νοσηλευτική. «Ένας μου χάρισε μια Bentley και ένας άλλος, μου αγόρασε σπίτι. Ένας τρίτος πλήρωσε τα δίδακτρα των σπουδών μου και ένας άλλος μου αγόρασε έναν πάνθηρα και αρκετά άλογα…», λέει σε βρετανικό μέσο.

Η νεαρή με τα μακριά μαύρα μαλλιά και τα ακριβά γούστα, ξεκίνησε το ιδιαίτερο αυτό «χόμπι» όταν ήταν 21 ετών. Εντούτοις έκρυψε αυτό το πάθος της από τον Caesar Romero, με τον οποίο υπήρξε αρραβωνιασμένη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, έπρεπε να «θυσιάσει» την  αγάπη, για να ακολουθήσει τη μεγάλη ζωή.

«Βγαίνω με πολλούς “sugar daddies” εδώ και χρόνια, και ο Caesar δεν μπορεί να μου δώσει αυτό τον τρόπο ζωής. Ήταν καλός και όμορφος, αλλά έβαλα τα κοσμήματα πάνω από την αγάπη», λέει με απίστευτα κυνικό τρόπο.

Η 26χρονη βρίσκει τα άλλα της… μισά σε σάιτ γνωριμιών και όταν αποφάσισε να το κάνει ήταν «απένταρη και δεν είχα τίποτα να χάσω».

sugababwyea4 sugababwyea2 sugababwyea3

Με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Caesar Romero

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.