Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν με τη γερμανική αστυνομία να εξετάζει πληροφορίες για δεύτερο ύποπτο και να πραγματοποιούν έφοδο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την express.co.uk, η έφοδος έγινε σε σπίτι στην Κάτω Σαξονία και σύμφωνα με εισαγγελέα ο άνδρας δεν εντοπίστηκε και έχει εξαφανιστεί. Όμως, οι αρχές πραγματοποιούν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, επειδή φέρεται να μπορεί να δώσει κρίσιμες πληροφορίες.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, ο άνδρας που δεν κατονομάζεται, φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τον κύριο Γερμανό ύποπτο και παιδόφιλο Christian Brueckner.

Ο βασικός ύποπτος Christian Brueckner

Μάλιστα, την περίοδο που εξαφανίστηκε το κορίτσι στην Πορτογαλία, ο δεύτερος ύποπτος φέρεται να έμενε σε απόσταση λίγων μέτρων από την οικία του Brueckner στη χώρα της Ιβηρικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί καλλιεργούσαν κάνναβη σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια την πωλούσαν, με τις αρχές να θεωρούν ότι ο άνδρας μπορεί να βοήθησε τον Christian Brueckner στην εξαφάνιση της Μαντλίν, σε περίπτωση που πράγματι εμπλέκεται ο Γερμανός παιδόφιλος.