Η κοπέλα του τον άφησε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει 64 ολόκληρα κιλά! Ο λόγος για τον 27χρονο Nithun Puvirajasingam, ο οποίος κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού εξαιτίας της πανδημίας από 100 κιλά που ήταν έφτασε 144. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η κοπέλα του δεν άντεξε να τον βλέπει να τρώει «μέχρι θανάτου» και τον παράτησε, κάτι που τον βοήθησε να επαναφέρει τη ζωή του σε καλό δρόμο.

Τώρα, ζυγίζει 80 κιλά και εργάζεται ως personal trainer στο Λονδίνο.

«Ήταν αποτέλεσμα τριών ετών συνέπειας για μένα. Δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι για περισσότερο από μια εβδομάδα», δήλωσε ο Puvirajasingam στο «SWNS». «Αισθάνομαι υπέροχα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα επιστρέψω σε αυτόν τον τρόπο ζωής».

Ο Puvirajasingam λέει ότι ήταν αθλητικός τύπος και του άρεσε να ασκείται. Έπαιζε ράγκμπι και πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο μέχρι που «χτύπησε» η πανδημία, αφήνοντας τον ίδιον, όπως και όλο τον κόσμο, κλεισμένους στο σπίτι.

«Το βάρος άρχισε να συσσωρεύεται. Δεν έβλεπα φίλους ή οικογένεια, απλώς έμενα μαζί της και έτρωγα και κάπνιζα», είπε ο Puvirajasingam για την πρώην κοπέλα του.

Ο Puvirajasingam είπε ότι η γυναίκα, την οποία δεν κατονόμασε, δεν ήθελε να τον βλέπει να καταστρέφεται. «Σχεδόν δεν μπορούσε να με βλέπει να τρώω τον εαυτό μου μέχρι θανάτου, κάτι που είναι κατανοητό», εξήγησε η Puvirajasingam. «Αν δεν άλλαζα, θα έφευγε και δεν άλλαξα», είπε.

Ο Puvirajasingam συμπλήρωσε ότι είχε πολύ σκοτεινές σκέψεις, φορούσε συνεχώς ένα μεγάλο σακάκι, για να κρύψει τα κιλά του και απέφευγε να δει φίλους.

Δύο εβδομάδες απόγνωσης μετά, αποφάσισε ότι έπρεπε να αλλάξει τρόπο ζωής.

Ξεκινώντας τον Φεβρουάριο του 2021, διόρθωσε σιγά σιγά τη διατροφή του, έκοψε το κάπνισμα και άρχισε να ασκείται.

«Αγόρασα ζώνες αντίστασης, έναν πάγκο, αλτήρες, μια μπάρα, έβαλα μερικούς καθρέφτες, έβαλα λίγο λάστιχο στο δάπεδο, πήρα και μια τσάντα του μποξ και σιγά σιγά άρχισα να επιστρέφω στη ρουτίνα μου», περιέγραψε ο Puvirajasingam, σημειώνοντας ότι δημοσίευε φωτογραφίες από την προοδό του στα social media, για να παρακινήσει τον εαυτό του.

Τρία χρόνια αργότερα, είχε φτιάξει ένα σώμα κατάλληλο για το… Χόλιγουντ και απέκτησε άδεια personal trainer.

«Δεν αναγνωρίζω καν αυτόν τον άντρα πια», είπε ο Puvirajasingam, καθώς σκεφτόταν τον χωρισμό του, σύμφωνα με τη New York Post.

«Είμαι ευγνώμων κατά κάποιο τρόπο (σ.σ. για τον χωρισμό), γιατί μου έδωσε την ώθηση που χρειαζόμουν, για να βγω από τη βολή μου και να αποδείξω σε όλους ότι έκαναν λάθος» κατέληξε.