Μια μητέρα ισχυρίστηκε ότι η ζωή της μετατράπηκε σε «κόλαση» από τη στιγμή που υιοθέτησε την κόρη της, γιατί το παιδί θέλει να μένει μόνο του, με αποτέλεσμα να το στείλει στο γιατρό για θεραπεία, ενώ σκέφτεται και η ίδια να αναζητήσει βοήθεια.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε το προσωπικό της δράμα στο Reddit και σύμφωνα με τη Mirror, ανέφερε πως είναι νοικοκυρά και τον τελευταίο χρόνο υιοθέτησε τη 13χρονη κόρη του συζύγου που παντρεύτηκε. Όλοι μένουν μαζί, όπως και το αγοράκι που απέκτησε με τον άνδρα, όμως λόγω προγραμμάτων περνάει τον περισσότερο χρόνο με τη μικρή, που εγκατέλειψε σε ηλικία 18 μηνών η βιολογική της μητέρα.

«Για τους ξένους είναι το τέλειο παιδί. Πολύ καλή μαθήτρια, ευγενική και χωρίς να δημιουργεί ποτέ προβλήματα. Στο σπίτι γίνεται άλλος άνθρωπος όμως. Αντιμιλάει, νευριάζει εύκολα, είναι κυκλοθυμική και αποφεύγει τους πάντες, ειδικά εμένα», έγραψε στην ανάρτηση.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «κάθε μέρα την παίρνω από το σχολείο με το αμάξι. Πάντα ρωτώ για την ημέρα της και φέρνω τα αγαπημένα της σνακ, ενώ βάζω και τη μουσική που λατρεύει. Όμως, η ίδια φοράει τα ακουστικά της και προτιμά τις σύντομες συζητήσεις».

Γυναίκα σε απόγνωση

Έτσι, σημείωσε ότι έστειλε το παιδί σε ψυχολόγο και σκέφτεται να αναζητήσει θεραπεία για τον εαυτό της. Μάλιστα, ανέφερε πως στεναχωριέται με τη στάση του παιδιού, γιατί εκείνη μεγάλωσε με αλκοολικό και βίαιο πατέρα, οπότε γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να μην έχεις υποστήριξη από την οικογένεια σου.

Οι χρήστες του Reddit πήραν το μέρος της μητέρας, αλλά όλοι συμφώνησαν στο γεγονός πως πρέπει να μειώσει τις προσπάθειες προσέγγισης με το παιδί, επειδή μπαίνει στην εφηβεία. «Έχεις δίκιο γλυκιά μου, αλλά είναι έφηβη», έγραφε ένα σχόλιο και ένα άλλο ανέφερε πως «βρίσκεται στην εφηβεία, λογικό είναι να νευριάζει χωρίς λόγο. Συνέχισε να προσπαθείς, αλλά μην την καλοπιάνεις. Θα ανοιχτεί μόνη της, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα».