Διχάζει το διαδίκτυο ένας άνδρας που παντρεύτηκε τρεις γυναίκες, όχι μόνο επειδή είναι πολυσυντροφικός, αλλά και γιατί υποστηρίζει πως ανακάλυψε τον τρόπο για να μη ζηλεύουν οι σύζυγοί του.

Ο 34χρονος Jerome Gunn το 2016 γνώρισε τη 25χρονη Jazz και παντρεύτηκαν, ενώ μετά από τρία χρόνια αποφάσισαν να ανοίξουν τον γάμο τους. Τότε, γνώρισαν μέσω Facebook τη 22χρονη Dea’Ja και λίγο καιρό μετά την παντρεύτηκε.

Στη συνέχεια, η 22χρονη τούς σύστησε τη 23χρονη Jasmine, την οποία και παντρεύτηκε ο Jerome, με τους δύο τελευταίους γάμους να μην αναγνωρίζονται επίσημα.

Έκτοτε, μένουν στο ίδιο σπίτι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ κοιμούνται σε ειδικό κρεβάτι που αγόρασαν, ώστε να καταφέρουν να χωρέσουν, σύμφωνα με την The Sun.

«Περνάμε υπέροχα μαζί», είπε ο 34χρονος και πρόσθεσε πως «δεν είναι τα πάντα ρόδινα στη ζωή μας. Μερικές φορές ζηλεύουμε και τσακωνόμαστε».

Έτσι, ισχυρίστηκε πως το ζευγάρι μπαίνει σε ενεργειακό κύκλο, δηλαδή σχηματίζουν έναν κύκλο, δίνουν ο ένας στον άλλον τα χέρια τους και λένε ανοιχτά τα προβλήματα τους.

Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν τον άνδρα για την πολυσυντροφική σχέση του, ενώ άλλοι διαφώνησαν έντονα, χαρακτηρίζοντας ως «αποτυχία» τόσο τον ίδιο, όσο και τους τρεις γάμους του.