Άναυδη έμεινε μια γυναίκα που ανακάλυψε τυχαία τη λίστα του συντρόφου της, στην οποία περιγράφει τα κριτήρια που πρέπει να έχει η «τέλεια κοπέλα» του, όπως να έχει κάνει σεξ με λιγότερους από 25 άνδρες.

Η γυναίκα που είναι 28 ετών βρίσκεται σε τρίμηνη σχέση με έναν 38χρονο και κάποια στιγμή που ήταν σπίτι του, έψαξε ένα τετράδιο για να σημειώσει κάτι. Τότε, βρήκε μια λίστα με ημερομηνία πριν τη γνωριμία τους, στην οποία περιέγραφε τα χαρακτηριστικά που θέλει σε μια γυναίκα.

«Δεν πρέπει να είναι σερβιτόρα και να έχει στόχους για επαγγελματική ανέλιξη. Καλό είναι να κατέχει πτυχίο, αλλά δεν είναι απαραίτητο… Πρέπει να διαθέτει θετική στάση απέναντι στους άνδρες, ιδίως στον πατέρα, τον αδερφό της και τα υπόλοιπα αρσενικά μέλη της οικογένειας, είναι μερικά από όσα έγραψε στη λίστα του», σύμφωνα με τη Mirror.

Επίσης, ανέφερε ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει φεμινιστικές απόψεις, κάποιο θέμα ψυχικής υγείας, αλλά και να είναι καλή στο σεξ. Παράλληλα, πρέπει να έχει κοιμηθεί με λιγότερους από 25 άνδρες, να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη του και να έχει κάνει σχέση μεγαλύτερη του ενός έτους.

Η 28χρονη έκανε ανάρτηση στο Reddit μετά την τυχαία ανακάλυψη της και ζήτησε βοήθεια από τους χρήστες, γράφοντας «τηρώ όλα τα κριτήρια, αλλά με ανησυχεί. Δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος και αυτά είναι τρελά. Πώς πρέπει να το χειριστώ;».

Αρκετοί πρότειναν να μιλήσει στον άνδρα και να κρίνει αν πρέπει να μείνει στη σχέση ή να χωρίσει, με βάση την αντίδραση του. Μερικοί όμως, συνέστησαν να τον αφήσει αμέσως, αναφέροντας ότι «ένας άνδρας που ψάχνει γυναίκα με μπλοκάκι, είναι αγόρι ή τέρας. Φύγε μακριά του».