Σοβαρό δίλημμα αντιμετωπίζει μια γυναίκα, αφού έμαθε ότι η κολλητή της μπορεί να ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά απατά τον μελλοντικό σύζυγο και μάλιστα έχει συνάψει ερωτική σχέση με συνάδελφό της.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Reddit, ζητώντας βοήθεια από τους χρήστες της πλατφόρμας, ανέφερε πως η φίλη της δήλωσε «αβέβαιη» για τον γάμο, παρότι θα γίνει σε δύο μήνες, ενώ άρχισε να κρατάει αποστάσεις από τον γαμπρό.

«Μου εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να παντρευτεί και πως ο γαμπρός ήθελε διαφορετικά πράγματα από εκείνη. Την ενθάρρυνα είτε να απευθυνθεί σε σύμβουλο ζευγαριών είτε να αναβάλει τον γάμο μέχρι να μάθει τι θέλει να κάνει, αφού δεν θα ήταν δίκαιο για εκείνον», έγραψε η γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror.

Στη συνέχεια όμως, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ τα πράγματα ξέφυγαν και έγινε η μεγάλη αποκάλυψη, που δεν περίμενε να ακούσει ποτέ. Η κολλητή μέθυσε και ξεκίνησε να αφηγείται όλες τις ερωτικές περιπέτειες πριν γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της.

Γυναίκα βγάζει την βέρα της

Η αδερφή του γαμπρού αποχώρησε από το πάρτι, γιατί ένιωσε άβολα και τότε έσκασε η «βόμβα». Η γυναίκα παραδέχτηκε πως έχει σχέσει με συνάδελφο της, τον οποίο βομβαρδίζει καθημερινά με γυμνές της φωτογραφίες και κάνουν τακτικά σεξ, κάτι που δεν μετανιώνει.

«Τη σταμάτησα να πει περισσότερα, γιατί μέθυσε και δεν έπρεπε εμείς να τα ακούσουμε, αλλά ο γαμπρός. Ακολούθησε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα μας, μέχρι που βγήκα “κακιά”, γιατί δεν άφηνα τη νύφη να κάνει το κέφι της και επειδή είπα να πάει να μιλήσει στον άνδρα», ανέφερε η γυναίκα.

Έπειτα, δήλωσε πως είναι απελπισμένη από την όλη κατάσταση και ότι η κολλητή αρνείται να αποκαλύψει το ο,τιδήποτε στον μελλοντικό σύζυγο, ενώ δεν είναι πρόθυμη να τερματίσει τον παράνομο δεσμό.

Αρκετοί χρήστες την προέτρεψαν να μιλήσει στον αρραβωνιαστικό, υποστηρίζοντας πως «αν κάτι τέτοια από τώρα, φαντάσου τι θα γίνει όταν παντρευτούν. Βοήθησε ένα άτομο να σώσει τη ζωή του».