Μια γυναίκα έπεισε ένα ζευγάρι να κάνουν τρίο και όταν πήγαν στο κρεβάτι τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως λάθος, με εκείνη να παρακολουθεί γυμνή έναν έντονο καυγά που εξελίχθηκε σε χωρισμό.

Συγκεκριμένα, μίλησε ανώνυμα στο podcast «The Hookup» και σύμφωνα με τη New York Post δήλωσε ότι «ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε και γρήγορα πήγαμε στο υπνοδωμάτιο. Μού έβγαλαν τα ρούχα και ήμουν στη μέση, όταν η γυναίκα ζήτησε να μιλήσουμε ιδιαιτέρως».

«Περιέγραψε τι της αρέσει στο σεξ, αλλά κυρίως τόνισε αυτά που δεν θέλει να κάνει και ζητάει κάθε φορά ο σύντροφός της. Μάλιστα, ζήτησε να μιλήσω μαζί του για να εξηγήσω τη θέση της», είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα συμφώνησε και μίλησε στον άνδρα, με εκείνον να φωνάζει στη σύντροφό του «τι στα κομμάτια έκατσες και της είπες;».

Τότε, ακολούθησε ένας έντονος καυγάς με την άγνωστη να βρίσκεται γυμνή στη μέση και να παρακολουθεί αποσβολωμένη, ενώ ο ένας έβριζε τον άλλον.

Τελικά, ο άνδρας φώναξε «τέλος, φεύγω και σε παρατάω. Δεν αντέχω άλλο αυτές τις βλακείες σου και τα πράγματα που ζητάς», ενώ η σύντροφος του παρακαλούσε να γυρίσει πίσω.

«Ένιωθα σαν να έπρεπε να κάνω τον διαιτητή», πρόσθεσε η κοπέλα που πρότεινε το τρίο και ανέφερε πως αισθανόμουν τρομερά άβολα. Ήμουν γυμνή και τους έβλεπα να χωρίζουν. Μάλλον, η ιδέα να κάνουμε όλοι μαζί σεξ, δεν ήταν τόσο καλή».