Ένα ζευγάρι που είναι σε μακροχρόνια σχέση αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο swinging και το σεξ με αγνώστους, όχι μόνο δεν δημιούργησε προβλήματα, αλλά έλυσε και εκείνα που υπήρχαν.

Η 43χρονη Jemma και ο 40χρονος Daz δηλώνουν swingers τα τελευταία πέντε χρόνια και σύμφωνα με τη New York Post πλέον είναι «αχώριστοι και πιο κοντά από ποτέ».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 και ήταν μονογαμικό, αλλά μετά από καιρό εμφανίστηκαν τα πρώτα ρήγματα στη σχέση. Έτσι, αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή, προκειμένου να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

«Ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που ζήσαμε ποτέ», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως «για ένα χρόνο δεν κάναμε σεξ με άλλους, αλλά βγαίναμε ραντεβού για να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ζηλεύαμε αφόρητα ο ένας τον άλλον και δεν αντέχαμε την ιδεά να είναι δίπλα ένας άγνωστος».

Τελικά, έγινε το πρώτο βήμα και πλέον αναζητούν μαζί τους ερωτικούς παρτενέρ, ενώ πάντα φροντίζουν να τους γνωρίζουν πριν καταλήξουν στο κρεβάτι, ώστε να έχουν περισσότερη χημεία.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι ένα ανώνυμο σεξ. Για μερικούς λειτουργεί έτσι, αλλά όχι για εμάς. Θέλουμε πραγματικά να συνδεθούμε με τα ζευγάρια που θα κοιμηθούμε», είπε η Jemma.

Πλέον, αναζητούν κοινότητες swingers για να συμμετέχουν, ενώ προτείνουν στον κόσμο να δώσει μια ευκαιρία στο swinging με τρεις προϋποθέσεις. Πρώτον, πρέπει να το θέλουν, δεύτερον να μην ζηλεύουν το άλλο τους μισό και τέλος να μην περιμένουν πάντα να λειτουργήσει θετικά, πόσο μάλλον να λύσει τα προβλήματα στη σχέση.