Τρομακτική εμμονή με τον γιο της έχει μια μητέρα, γιατί θέλει να κοιμούνται μαζί και να είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος». Μάλιστα, για αυτούς τους λόγους μίσησε τη νύφη της.

Την απίστευτη ιστορία διηγήθηκε η σύζυγος του άνδρα, όπου σύμφωνα με την Mirror, έκανε ανάρτηση στο Reddit και ανέφερε ότι η πεθερά ανέκαθεν τη μισούσε, ενώ την έχει κατηγορήσει στο παρελθόν για απιστία και χρήση ναρκωτικών. Όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, όταν είχε επέτειο γάμου. Τότε, κανόνισε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύζυγο και η μητέρα του απαίτησε να πάει μαζί τους και να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο, ώστε να είναι δίπλα στον γιο της.

«Φυσικά, αρνηθήκαμε και ακολούθησε άγριος καυγάς. Μετά το ταξίδι, ήρθε σπίτι και βαρούσε με δύναμη την πόρτα για να λογαριαστεί μαζί μου. Τελικά, ο άνδρας μου ζήτησε να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί μας και απαγόρευσε να έρθει σπίτι για τις γιορτές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γυναίκα με κατάθλιψη

Η πεθερά λοιπόν, έστειλε δύο SMS και όσα ακολούθησαν είναι ανατριχιαστικά. «Κατέστρεψες τη σχέση με τον γιο μου. Εύχομαι να μην βρεις γαλήνη, τόσο στη ζωή, όσο και στο θάνατο», έγραψε στη νύφη, ενώ στο γιο ανέφερε πως «θα σε αγαπώ μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος… Ήμουν και είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή σου».

Ωστόσο, τα Χριστούγεννα η πεθερά άφησε ένα κουτί έξω από το σπίτι και μέσα είχε ένα ακριβό βραχιόλι για ερωτευμένους, το οποίο περιείχε τα αρχικά της ίδιας και του γιου της, ενώ η περιγραφή ανέφερε: «Θα σε αγαπώ για πάντα. Δική σου μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

«Μοιάζει με σεξουαλική κακοποίηση, είναι τρομακτικό», έγραψε η γυναίκα και τόνισε πως σκέφτεται να κάνει περιοριστικά μέτρα στη πεθερά, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε έγκυος και φοβάται για ακόμη πιο ακραία αντίδραση.