Μπούμερανγκ γύρισε η απιστία σε μια γυναίκα που απάτησε το αγόρι της, καθώς ανακάλυψε ότι ο φίλος του με τον οποίο κοιμήθηκε μαζί, ήταν στη πραγματικότητα ο εραστής του συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, μια 23χρονη γυναίκα έγραψε ανώνυμα στην The Sun σύμφωνα με την Mirror και διηγήθηκε πως η πικάντικη ιστορία της, από περιπέτεια της μιας στιγμής κατέληξε σε δράμα που την συγκλόνισε.

Η γυναίκα ανέφερε πως είναι σε σχέση ενός χρόνου με έναν 26χρονο από το πανεπιστήμιο, μέχρι που γνώρισε τον φίλο του. «Από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι την έβαψα», έγραψε και πρόσθεσε πως «με φλέρταρε όλη την ώρα, αλλά δεν έκανα κάτι, γιατί ήταν μπροστά το αγόρι μου».

Ένα βράδυ πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι του 26χρονου και ξεκίνησαν να πίνουν μπύρες, μέχρι που εκείνος ανέβηκε στο πάνω δωμάτιο για να κοιμηθεί. «Ο φίλος του μου άνοιγε τη μία μπύρα μετά την άλλη και δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από πάνω μου», ανέφερε η 23χρονη και σημείωσε ότι «βάλαμε να δούμε μια ταινία, αλλά καταλήξαμε να κάνουμε σεξ σε όλο το σπίτι. Στον καναπέ, στην κουζίνα, στο πάτωμα, στο σαλόνι, όπου φαντάζεστε, ενώ εκείνος κοιμόταν πάνω».

Στενοχωρημένη γυναίκα κρατάει το κινητό της

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό μετάνιωσε την απιστία της, οπότε αποφάσισε να μιλήσει στον 26χρονο. Όμως το καθυστερούσε, επειδή φοβόταν μήπως την χώριζε. Έτσι, αποφάσισε να ψάξει το κινητό του για να διαπιστώσει παρόμοια απιστία, σε περίπτωση που τις επέρριπτε ευθύνες. Αλλά τότε, αυτό που ανακάλυψε, την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Υποψιάστηκα ότι μπορεί να με απάτησε κάποτε, αλλά δεν είχα στοιχεία. Όταν όμως έψαξα το κινητό, βρήκα να έχει στείλει γυμνές φωτογραφίες στον φίλο του και να έχει λάβει πίσω επίσης. Μάλιστα, σε μια εικόνα πόζαραν μαζί γυμνοί. Ήταν άρρωστο».

Τελικά, η 23χρονη δεν μίλησε στον σύντροφό της και ζήτησε βοήθεια για τα επόμενα βήματα της, τονίζοντας πως είναι συγκλονισμένη που ο τρίτος άνδρας κοιμήθηκε και με τον σύντροφό της, τη στιγμή που δήλωνε ερωτευμένος μαζί της.