Έντρομη έμεινε μια μητέρα που πήγε να ντύσει το παιδί της, γιατί μόλις άνοιξε το συρτάρι με τα εσώρουχα, εντόπισε μέσα ένα τεράστιο φίδι και χωρίς να το γνωρίζει, ήταν το δεύτερο πιο δηλητηριώδες στον κόσμο.

Η απίστευτη είδηση έγινε γνωστή από τον Αυστραλό κυνηγό φιδιών Mark Pelley, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο περιστατικό, ανέφερε η New York Post.

«Η μαμά πήγε να πάρει ρούχα για τον γιο της και αντί αυτού βρήκε ένα μεγάλο καφέ φίδι», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, προσθέτοντας ότι το ερπετό είχε μήκος περίπου 1,5 μέτρο.

Επίσης, σχετικά με τον τρόπο που μπήκε το φίδι στο σπίτι, πόσο μάλλον στο συρτάρι χωρίς να γίνει αντιληπτό, έγραψε ότι «η μητέρα έφερε τα ρούχα διπλωμένα και μάλλον εκείνο είχε μπει ήδη μέσα σε αυτά».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι τα φίδια είναι πολύ ελαφριά και σχεδόν ποτέ οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται το βάρος τους, με εξαίρεση ορισμένες περιπτώσεις, όπως οι πύθωνες ή οι βόες.

«Δεν ζυγίζουν σχεδόν τίποτα και σοβαρά αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Έχω κληθεί πολλές φορές από ανθρώπους που κουβαλούσαν φίδι στις σακούλες με τα ψώνια ή στην τσάντα τους και το κατάλαβαν αργά», πρόσθεσε ο Mark Pelley.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το Australian Geographic, τα καφέ φίδια είναι «ταχέως κινούμενα, επιθετικά και γνωστά για την κακή τους διάθεση», ενώ μπορεί να φτάσουν τα 2 μέτρα σε μήκος.