Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο μόλις μισή ώρα μετά την έλευση του νέου έτους, καθώς σκοτώθηκαν σε τροχαίο ένας 72χρονος, η γυναίκα του ηλικίας 74 ετών, η 27χρονη εγγονή τους και ο 17χρονος εγγονός τους.

Σύμφωνα με το sigmalive, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 00:30 στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των  οδών Γιάννου Κρανιδιώτη και Αγίας Αναστασίας, στα Κάτω Πολεμίδια. Αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη, έχοντας ως συνεπιβάτες τον 72χρονο, την 74χρονη και τον 17χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 44χρονος.

Από τη σύγκρουση, οι επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου, εγκλωβίστηκαν στο όχημα και για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, καθώς και 38χρονη, η οποία επίσης επέβαινε του οχήματος. Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος υπέστη θλάση πλευρών, ενώ η 38χρονη φέρει κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών. Και οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Ο 44χρονος οδηγός, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη, καθώς και σε νάρκοτεστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*Πηγή φωτογραφιών: cyprustimes.com