Μια ομοφοβική γειτόνισσα παρενοχλεί συνέχεια ένα ζευγάρι γυναικών, γιατί διαφωνεί με την σεξουαλικότητα τους και έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για απιστία με τον πεθερό την μία γυναίκα που είναι έγκυος.

Το θύμα της υπόθεσης που βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης έκανε ανάρτηση στο Reddit και με βάση την Mirror έγραψε ότι πλέον σκέφτεται να ειδοποιήσει την αστυνομία, γιατί «ο κόμπος έφτασε στο χτένι».

Πριν από λίγες μέρες, η σύζυγός της βγήκε με την μητέρα της για κάτι υποχρεώσεις και η ίδια έπρεπε να πάει στο παντοπωλείο. Έτσι, ο πεθερός της Derek προσφέρθηκε να βοηθήσει, επειδή στην κατάσταση που είναι η γυναίκα, δεν μπορούσε να κουβαλήσει μόνη τα ψώνια.

«Η γειτόνισσα που ονομάζεται Marie έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι και έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό. Φωτογράφισε τον πεθερό να μου κρατάει το χέρι για να κατέβω τα σκαλιά και μετά μας ακολούθησε στο παντοπωλείο. Έβγαλε φωτογραφίες όλα τα ψώνια που κάναμε και την επιστροφή μας, που ο Derek κουβαλούσε τις σακούλες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το επόμενο πρωί λοιπόν, κατά τις 8 πήγε στο σπίτι και χτύπησε το κουδούνι σε έξαλλη κατάσταση. Την πόρτα άνοιξε η σύζυγος και τότε η γειτόνισσα έδειξε το κινητό της φωνάζοντας: «Δες την π… γυναίκα σου. Έχει πάει με όλη την γειτονιά. Εδώ χαμουρεύεται με αυτόν τον γέρο».

Η σύζυγος απάντησε «άντε γαμ…» και έκλεισε την πόρτα, ενώ δήλωσε ανήσυχη για την συγκεκριμένη κατάσταση. Πλέον, η γυναίκα σκοπεύει να κινηθεί νομικά, αναφέροντας ότι ανησυχεί για περισσότερα προβλήματα με την έλευση του παιδιού.