Viral έγινε ένα βίντεο που ανέβασε μία γυναίκα στο TikTok και δείχνει την ηλικιωμένη γιαγιά της να αποκαλύπτει τα μυστικά της για τη ζωή αλλά και να αρνείται να συμβουλεύσει, έστω από πείρας, τις νεότερες γενιές. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη 70.000 προβολές.

Η γιαγιά, η οποία συγκινεί και αφοπλίζει με την ειλικρίνειά της, μεταξύ άλλων είπε στην εγγονή της, Rachel Dillon, ότι μετανιώνει που παντρεύτηκε τόσο νέα και εύχεται να είχε περάσει περισσότερο χρόνο δουλεύοντας και συναναστρεφόμενη με τους ανθρώπους.

«Μετανιώνω που παντρεύτηκα πολύ νέα. Γνώρισα τον άντρα μου όταν ήμουν 13 ετών και εκείνος 15 και παντρευτήκαμε στα 17 και στα 19», είπε. Παραδέχτηκε, δε, ότι είναι: «πολύ εξωστρεφής». «Δεν είμαι πολύ ντροπαλή, πάντα μου άρεσαν οι άνδρες».

Μάλιστα, η ηλικιωμένη γυναίκα είπε ότι δεν ήθελε να φτάσει τα 90, καθώς ήδη από πολύ νωρίς ένιωθε χαρούμενη και πλήρης. «Δεν ήθελα πραγματικά να φτάσω τα 90. Είχα αρκετά. Είχα όλα όσα ήθελα από τον κόσμο. Είμαι αρκετά χαρούμενη που θα πάω να συναντήσω το μικρό μου σκυλάκι, που με περιμένει εκεί» ανέφερε.

@racheljdillon

Protecting her at all costs 🥹

♬ original sound – racheljdillon

Όπως είπε η γλυκύτατη γιαγιά, δεν έχει να δώσει καμία συμβουλή: «Δεν θέλω να δώσω καμία συμβουλή έτσι όπως πάει ο κόσμος. Δεν θέλω να συμμετέχω σε τίποτα από αυτά, που βλέπω να συμβαίνουν». Οι χρήστες έκαναν πολλά σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, γράφοντας μόνο καλά για την super γιαγιά: «Φαίνεται απολύτως καταπληκτική», έγραψε ένας. «Αυτό είναι τόσο πολύτιμο. Φαίνεται απίστευτη», πρόσθεσε στα σχόλια ένας άλλος.