Το «Royal Variety Performance» στο διάσημο Royal Albert Hall παρακολούθησαν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μαζί τους ήταν η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, πριγκίπισσα Βικτώρια, και ο σύζυγό της, πρίγκιπας Ντάνιελ, στο πλαίσιο της τριήμερης κρατικής επίσκεψης τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ζευγάρι ήταν ευδιάθετο και έδωσε στους φωτογράφους ένα σπάνιο στιγμιότυπο, αφού κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου, καθώς έφταναν στην διάσημη λονδρέζικη σκηνή. Η πριγκίπισσα Κέιτ ήταν εντυπωσιακή και φάνηκε να αποτίει φόρο τιμής στη σουηδική σημαία με ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα από τον βρετανικό οίκο Safiyaa, με ιδιαίτερα μανίκια. Το συνδύασε με ένα εκθαμβωτικό βραχιόλι από διαμάντια ενώ κρατούσε ένα clutch Jenny Packham, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον

Πριν από την παράσταση, το πριγκιπικό ζεύγος και οι Σουηδοί βασιλείς συναντήθηκαν με καλλιτέχνες καθώς και με εκπροσώπους του «Royal Variety Charity». Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ συνομίλησαν, μεταξύ άλλων, με ένα από τα μεγαλύτερης ηλικίας εν ενεργεία σούπερ μόντελ στον κόσμο, την Δάφνη Σελφ και τους Σερ, Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ρικ Άστλεϊ και Μπράντλεϊ Γουόλς.

Είναι η πρώτη δημόσια έξοδος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου βιβλίου για την βρετανική βασιλική οικογένεια «Endgame» από τον Ολλανδό δημοσιογράφο Ομίντ Σκόμπι. Σημειώνεται ότι η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιείται από το 1912 και υποστηρίζει την οργάνωση «Royal Variety Charity», η οποία στηρίζει όσους εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος και έχουν ανάγκη από φροντίδα.

Κέιτ Μίντλετον