Το κούρεμα χαμαιλέοντας, το καρέ, αποδεικνύει συνεχώς πως μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα. Sleek, με όγκο, αυστηρό, φιλαριστό, μακρύ, κοντό, με αφέλειες, χωρίς, με ένα μήκος ή με περισσότερα, σίγουρα υπάρχει εκεί έξω ένα καρέ για κάθε γυναίκα και κάθε πρόσωπο.

Ειδικά τελευταία, έχουμε δει τόσο πολλά είδη καρέ που ίσως και να έχουμε μπερδευτεί. Το θέμα είναι πως η ποικιλία είναι τεράστια και αν αποφασίσουμε είτε να κόψουμε τα μαλλιά μας καρέ είτε να ανανεώσουμε τα ήδη κομμένα καρέ μαλλιά μας, θα μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλά.

Τι είναι το butterfly bob

Tο συγκεκριμένο εντυπωσιακό κούρεμα έγινε αρχικά δημοφιλές κατά τη δεκαετία του 1960. Πρόκειται για ένα καρέ που χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα με το στιλ των μαλλιών να πλαισιώνουν γλυκά το πρόσωπο σαν τις φτερούγες μιας πεταλούδας. Είναι κομψό, αλλά αέρινο και θηλυκό.

Αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου ενώ ταυτόχρονα λεπταίνει τα χαρακτηριστικά και πλέον αποτελεί κλασική κουπ. Μπορεί να περιλαμβάνει επίσης αφέλειες οι οποίες πέφτουν χαλαρά στο πλάι του μετώπου. Δίνει νεανική αύρα και το styling δίνει ένα ανέμελο και χαριτωμένο αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ρομαντικό κούρεμα που συνήθως συνοδεύεται με curtain bangs και δίνει κίνηση στα μαλλιά τα οποία δείχνουν ανάλαφρα και πλούσια. Δίνει την εντύπωση του επιμελώς ατημέλητου look και ταιριάζει πολύ σε γυναίκες που αγαπούν το bohemian style. Eπίσης δίνει όγκο σε τυχόν λεπτά μαλλιά και φυσικά δείχνει υπέροχο σε γυναίκες με πολλά μαλλιά καθώς προκύπτει από layers. Το butterfly bob είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές σε καρέ για αυτή την άνοιξη και μπορεί να είναι κοντό με μήκος μέχρι το σαγόνι αλλά και λίγο πιο μακρύ μέχρι το ύψος των ώμων.