Αν έχετε λιπαρό δέρμα ή φοράτε makeup για πολλές ώρες, τότε κάποια στιγμή ίσως εμφανίσετε λιπαρότητα στη ζώνη Τ του προσώπου σας. Πρόκειται για μια εκνευριστική κατάσταση που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το μακιγιάζ.

Επειδή είμαστε εδώ για να σας δίνουμε λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα, αποφασίσαμε να βρούμε τις καλύτερες πούδρες που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα σε όποιο σημείο του προσώπου σας εμφανίζεται. Να θυμάστε πως σε κάποιο βαθμό το glowy αποτέλεσμα είναι επιθυμητό, όπως στους κροτάφους και στη μύτη (και μπορείτε να το πετύχετε με ένα καλό highlighter).

Βάλτε, λοιπόν, μια από τις παρακάτω πούδρες στο νεσεσέρ της τσάντας σας και ανανεώστε το μακιγιάζ σας όποτε κρίνετε πως είναι απαραίτητο. Ακολουθούν οι 5 καλύτερες πούδρες κατά της λιπαρότητας που δοκιμάσαμε και εγκρίνουμε.

Charlotte Tilbury

Όταν βάλετε τη συγκεκριμένη πούδρα, θα καταλάβετε πως είναι ό,τι καλύτερο έχετε χρησιμοποιήσει. Σταθεροποιεί το foundation με ένα πέρασμα, ενώ όταν την εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα απομακρύνει τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σας.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish – Refillable Mattifying Powder 50,95€

Yves Saint Laurent

Η All Hours του Yves Saint Laurent δίνει εντελώς ματ όψη στην επιδερμίδα σας. Μπορείτε να τη φορέσετε μόνη της, σαν ελαφρύ foundation, ως σταθεροποιητή του foundation, αλλά και για να απομακρύνετε την ανεπιθύμητη λυπαρότητα.

Yves Saint Laurent All Hours Setting Powder 64,94€

Nars

Αυτή η λευκή πούδρα κάνει θαύματα στο μακιγιάζ. Αρκεί να την εφαρμόσετε σε μέτωπο, πιγούνι και μάγουλα αμέσως μετά το foundation σας και για την υπόλοιπη μέρα δεν θα δείτε ούτε σπιθαμή λιπαρότητας.

Nars Mini Light Reflecting Setting Pressed Powder 23,95€

Bobbi Brown

Η πούδρα Nude Finish της Bobbi Brown δεν είναι απλώς μια πούδρα. Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει τα οφέλη της πούδρας (ματ αποτέλεσμα + σταθεροποίηση του μακιγιάζ) με τη λάμψη του highlighter. Είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν να έχουν φωτεινή επιδερμίδα.

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder 66€

Maybelline

Από τις πούδρες ευρείας κατανάλωσης, η Fit Me της Maybelline είναι αυτή που αξίζει περισσότερο. Είναι κατάλληλη για το καθημερινό σας μακιγιάζ, ενώ το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για το νεσεσέρ σας.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Pressed Powder 11,15€