H Jennifer Lopez βρέθηκε στην Πόλη του Μεξικού για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas» και περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Plaza Toreo Parque Central, την Τρίτη 21 Μαΐου, χωρίς τον σύζυγό της, Ben Affleck, o οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας του «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες.

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με μια λευκή αέρινη και αιθέρια δημιουργία με πολλά βολάν από μεταξωτή μουσελίνα και την υπογραφή του οίκου Chloé. Η δημιουργία ήταν ανοιχτή στο μπροστινό μεγαλύτερο μέρος της και άφηνε σε δημόσια θέα τα πόδια της, ενώ είχε και βαθύ ντεκολτέ, μοιάζοντας ταυτόχρονα με νυφική δημιουργία και εντυπωσιακή robe de chambre.

H 54χρονη ηθοποιός έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό updo που αναδείκνυε τα κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια της με την υπογραφή Anabela Chan, ένα χρυσό βραχιόλι Joseph Saidian and Sons, διαμαντένιο δαχτυλίδι και nude πλατφόρμες Elie Saab για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Η λευκή δημιουργία, που φόρεσε η Jennifer Lopez, έστελνε mixed bridal και glamour lingerie vibes, καθώς αυτή η αιθέρια αίσθηση των πολλαπλών βολάν συναντάται τόσο στα νυφικά όσο και στα πολυτελή εσώρουχα, όπως οι μακριές ρόμπες δωματίου, ή σε ένα ρούχο που συνδυάζει και τα δύο.

Βρήκαμε δυο νυφικές μάξι ρόμπες από τούλι και σατέν, με νυχτικό από σατέν ύφασμα, που θα αποτελέσει το ιδανικό κομμάτι σε περίπτωση που σύντομα παντρεύεστε και αναζητάτε μία ξεχωριστή εμφάνιση για τον μήνα του μέλιτός σας.

VICTORIA TULLE WHITE Νυφική μάξι ρόμπα από τούλι με νυχτικό €175
VICTORIA SATIN WHITE Nυφική σατέν ρόμπα με νυχτικό €195