O Λάκης Γαβαλάς έγινε πλέον και YouTuber, καθώς μόλις εγκαινίασε το κανάλι του που λέγεται #AseMeTora by Lakis Gavalas και μέσα από αυτό θα προσεγγίζει με επαγγελματισμό και χιούμορ τον κόσμο του στιλ, του οποίου άλλωστε είναι άριστος γνώστης.

Ο fashion expert, Λάκης Γαβαλάς, θα ανεβάζει δύο εκπομπές τον μήνα, όπου θα μοιράζεται με τους θεατές συμβουλές μόδας και στιλ, αλλά και εμπειρίες από τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο.

«Συνεχώς ο κόσμος αναζητά τρόπους να έχουμε μία πιο άμεση επαφή. Έτσι, μετά από πολλά αιτήματα αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το κανάλι στο YouTube, όπου, όπως κάνω και στην τάξη με τους μαθητές μου, θα μεταφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου από το fashion industry», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Στο πρώτο επεισόδιο των εκπομπών του, ο Λάκης Γαβαλάς συστήνεται με το κοινό του και κάνει προτάσεις για look σε διαφορετικών ειδών πρώτα ραντεβού. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι του και να παρακολουθείτε μαθήματα στιλ από τον πιο γνωστό έλληνα fashion enterpreneur. Μαζί του και τα δυο μαύρα σκυλάκια του poodles, που πλαισιώνουν το σκηνικό.