Το scandinavian style ζει το momentum του και κάθε νέα τάση που έρχεται από τον ευρωπαϊκό βορρά μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, το street style ανακάλυψε τις Copenhagen blouses που μας προσφέρουν μία ακόμη εναλλακτική για τα everyday σύνολά μας!

Οι Copenhagen blouses είναι τα ρομαντικά πουκάμισα που αντί για κουμπιά έχουν κορδόνια. 2-3 ζευγάρια κορδονιών δένουν με φιόγκους που διακοσμούν το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου. Το έχουμε ξαναπεί, οι φιόγκοι φέτος είναι παντού, και αυτός o τύπος μπλούζας έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας για να τους υιοθετήσουμε.

Ακόμα το σκέφτεστε; Οι fashion influencers, πάντως, έχουν ήδη φορέσει τις Copenhagen blouses και αυτά είναι τα ομορφότερα looks!

Inès Frassint

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να φορέσετε μία Copenhagen blouse συνδυασμένη με ζακέτα ή cardigan. Η Frassint έκανε το combo και απέδειξε πως είναι ultra chic. Ταιριάξτε το με statement γυαλιά ηλίου, τσάντα με πλέξη, το κλασικό σας τζιν και είστε έτοιμη για βόλτα!

Julia Benz

Εκτός από αέρινα υφάσματα, θα βρείτε το ίδιο σχέδιο και σε πλεκτά tops. Η Benz φορά μια Copenhagen blouse σε πλεκτό στιλ, την οποία συνδύασε με wide leg τζιν και λεοπάρ sneakers (τα οποία ερωτευτήκαμε).

Pauline Pain

Προφανώς τα παστέλ είναι τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα χρώματα και προφανώς θα τα επιλέγουμε πάντα. Ειδικά όταν πρόκειται για ροζ παστέλ αέρινο πουκαμισάκι με κορδόνια, τότε από εμάς είναι 100% ναι. Συνδυάστε το χαλαρά με τζιν και τα αγαπημένα σας sneakers.

Pia Mbd

Η Παριζιάνα Pia Mbd φόρεσε την Copenhagen blouse της με εμπριμέ παντελόνι, καφέ τσάντα με ψάθινες λεπτομέρειες και καφέ Βirkenstocks. Το στιλ που έχει υιοθετήσει αναδεικνύει τη ρομαντικότητα αυτού του σχεδίου.

Monikh

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί λίγο ακόμα, αλλά έχουμε ήδη ξεκινήσει να ρίχνουμε κλεφτές ματιές για τα ρούχα που θα μπουν στη βαλίτσα των διακοπών μας. Η Monikh μας δείχνει πως μία λινή λευκή Copenhagen blouse είναι ιδανική για τη θερινή σεζόν, καθώς συνδυασμένη με λινό παντελόνι, είναι ό,τι πρέπει για βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να φορέσετε τη λινή Copenhagen blouse σας μαζί με copped τζιν και κόκκινες μπαλαρίνες.