Υπάρχει ένα απίστευτο κόλπο με το οποίο οι συσκευές του σπιτιού μπορούν να λάμψουν σαν καινούριες. Με ένα προϊόν που χρησιμοποιείτε όταν απολαμβάνετε το μπάνιο σας, το ψυγείο, η κουζίνα και όποια άλλη συσκευή από ανοξείδωτο ατσάλι μπορούν να αποκτήσουν και πάλι την παλιά τους λάμψη. Ο λόγος για το conditioner μαλλιών το οποίο αποδεικνύεται πραγματικά θαυματουργό.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το hack με το μαλακτικό μαλλιών, θα πρέπει πρώτα να πλύνετε τις συσκευές σας. Μόλις τις έχετε καθαρίσει σε βάθος, πάρτε το conditioner και ένα πανί από μικροΐνες. Προσθέστε μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού στο πανί, φροντίζοντας να μην προσθέσετε πάρα πολύ. Η προσθήκη περισσότερου από αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει την παραμονή ενός φιλμ, ακυρώνοντας τον σκοπό του συγκεκριμένου κόλπου, εξηγεί το housedigest.com.

Χρησιμοποιώντας το πανί μικροϊνών, τρίψτε το μαλακτικό πάνω στη συσκευή με κυκλικές κινήσεις. Μόλις αρχίσει να διεισδύει στο ατσάλι, σκουπίστε πάνω-κάτω. Θα δείτε αμέσως τις μουντζούρες και τις κηλίδες να αρχίζουν να εξαφανίζονται, αφήνοντας πίσω τους μια ωραία γυαλάδα. Αν καθαρίζετε μια μεγάλη συσκευή, όπως ένα ψυγείο, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε άλλη μια σταγόνα μαλακτικό σε μέγεθος μπιζελιού στο πανί σας. Αν θα θέλατε να κάνετε αυτό το hack συχνά, η αγορά ενός φθηνότερου μπουκαλιού conditioner για το σκοπό αυτό μπορεί να είναι μια καλή ιδέα αντί να χρησιμοποιείτε τις πιο ακριβές επιλογές που χρησιμοποιείτε και στα μαλλιά σας.

Γιατί το συγκεκριμένο κόλπο λειτουργεί

Σαμπουάν

Αν και το συγκεκριμένο hack μπορεί να ακούγεται περίεργο, αποδεικνύεται ότι τα περισσότερα μαλακτικά περιέχουν συστατικά όπως σιλικόνη ή πολυμερή, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν προσωρινά τη λάμψη και τη λείανση μιας επιφάνειας. Η σιλικόνη δημιουργεί ένα λεπτό, προστατευτικό φιλμ στα μαλλιά και όταν εφαρμόζεται σε οικιακές συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, κάνει το ίδιο, εξαφανίζοντας τις μουτζούρες και δημιουργώντας μια γυαλιστερή όψη. Επιπλέον, τα περισσότερα προϊόντα γυαλίσματος ανοξείδωτου χάλυβα περιέχουν σιλικόνη, καθιστώντας τα μαλακτικά μαλλιών ένα αποτελεσματικό (και συνήθως οικονομικό) υποκατάστατο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και κυρίως επιφανειακού επιπέδου. Το μαλακτικό μαλλιών δεν είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεί βαθιά λεκέδες, βρωμιά ή άλλους επίμονους ρύπους που μπορεί να συσσωρευτούν στις συσκευές σας από ανοξείδωτο χάλυβα.