Η περίοδος των διακοπών είναι επίσημα εδώ. Ήρθε η ώρα για πολλές λαμπερές εμφανίσεις και η κάθε δυνατή απόχρωση κόκκινων χειλιών θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στη χρωματική παλέτα των κραγιών.

Η λάμψη των διακοπών, όμως, είναι διαχρονική και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τα κλασικά. Με τον κόσμο της ομορφιάς να διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για εορταστικό μακιγιάζ, είναι λογικό να μπαίνετε σε πειρασμό αλλά και διλήμματα ως προς το τι προϊόντα να χρησιμοποιήσετε ώστε να πετύχετε το τέλειο glam look για την εορταστική περίοδο.

Φέτος, όμως, αντί να προτιμήσετε το κλασικό λαμπερό μακιγιάζ ματιών, υπάρχει ένας νέος τρόπος για να κάνετε τα μάτια σας να λάμψουν. Και η απόλυτη τάση έρχεται από την Χέιλι Μπίμπερ, η οποία σχεδόν κάθε φορά που αποφασίζει να δημοσιεύσει κάτι στα social media κάνει το γύρο του κόσμου, με τους ακόλουθούς της είτε να εμπνέονται από τις επιλογές μόδας ή ομορφιάς της, είτε απλά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εικόνα της.

Πώς να υιοθετήσετε το τέλειο glam look της Χέιλι Μπίμπερ

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πριν λίγες ημέρες όταν ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους πάντες να ξεχωρίζουν αμέσως το μακιγιάζ της. Μερικά στιγμιότυπα έδειχναν κοντινά πλάνα από την αστραφτερή λάμψη της Μπίμπερ και τα μάτια έκλεψαν την παράσταση. Το fashion και beauty icon είχε δημιουργήσει ένα γυαλιστερό shimmery eye look που όλοι ήθελαν αμέσως να αντιγράψουν. 

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό αυτού του γυαλιστερού μακιγιάζ ματιών; Οποιοδήποτε γυαλιστερό προϊόν για τα μάτια ή το πρόσωπο είναι το μόνο που χρειάζεστε. Κάνε το συνηθισμένο γιορτινό glam look σου όπως θα ήθελες, αλλά προσθέτοντας την τελική πινελιά ενός gloss από πάνω προσθέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο λάμψης.

Με το trend της «καθαρής κοριτσίστικης αισθητικής» που συναντάμε παντού σήμερα, αυτό είναι το τέλειο κόλπο για να συνδυάσετε το φυσικό λαμπερό look του δέρματος με τα υπερβολικά λαμπερά μάτια σας. Υπάρχει λόγος, λοιπόν, που το TikTok #glossyeyelids έχει πάνω από 8,3 εκατομμύρια προβολές. Τα γυαλιστερά μάτια είναι το νέο μυστικό της λάμψης των διακοπών. 

Το καλύτερο απ΄όλα όμως είναι το πόσο εύκολα μπορείτε να το πετύχετε. Είτε επιλέξετε ένα πραγματικό lip gloss είτε ένα gloss προσώπου, το συγκεκριμένο look είναι τέλειο, από την άποψη ότι δεν απαιτεί τελειότητα. Ο στόχος είναι να τελειώσετε με ένα γυαλιστερό πέρασμα πάνω από τα βλέφαρά σας, οπότε όσο ακατάστατη κι αν γίνετε με αυτό -και πάλι θα το έχετε πετύχει.