Η πιο όμορφη εποχή για την τέλεση γάμων είναι αναμφισβήτητα η άνοιξη και έπειτα το καλοκαίρι! Ποιες είναι όμως οι καλύτερες ιδέες για το νυφικό;

Αν λοιπόν δεν έχετε βρει ακόμη το νυφικό των ονείρων σας τότε είμαστε σίγουροι ότι θα το ανακαλύψετε κοιτάζοντας αυτό που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας!

Αυτά τα 12 στυλ ενθυλακώνουν τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου και μπορεί να σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι ακριβώς σας προτείνουν τα άστρα!

Κριός



Το στυλ σας:
Είστε μια πραγματική ερωμένη της μόδας! Αντί όμως να ακολουθείτε πιστά τις τάσεις, το πάθος σας σας βοηθάει να αναπτύξετε την δημιουργικότητά σας και να κάνετε μια κομψή εμφάνιση. Την ημέρα του γάμου σας, το τέλειο φόρεμα για σας είναι ένα απλό και όχι βαρύ φόρεμα που θα είναι όμως διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Το νυφικό σας: Επιλέξτε ένα χαλαρό φόρεμα που να έχει ένα στοιχείο έκπληξης, όπως μια ανοιχτή πλάτη. Μείνετε μακριά από κορσέδες ή υπερβολικά στολισμένα νυφικά. Την μεγάλη ημέρα θέλετε την προσοχή στραμμένη πάνω σας και όχι στο νυφικό σας!

Ταύρος

Το στυλ σας: Αγαπάτε την μόδα αλλά έχετε πάντα την άνεση στο μυαλό σας. Σκέφτεστε ότι θα χορεύετε όλο το βράδυ οπότε δεν θέλετε ένα νυφικό που να σας περιορίζει αλλά ένα μοντέρνο κομμάτι που απλά θα σας ταιριάζει απόλυτα!

Το νυφικό σας: Μείνετε μακριά από απροκάλυπτα σέξι φορέματα για να μην έχετε το άγχος ότι θα συμβεί κανένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Διαλέξτε ένα απλό φόρεμα που θα αγκαλιάζει τα σωστά σημεία του σώματός χωρίς να είναι πολύ σφιχτό πάνω σας.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…