Εδώ και επτά χρόνια δεν κάνουν σεξ με τον σύζυγό της, αποκαλύπτει μια γυναίκα και εξηγεί ότι κάποτε η σεξουαλική τους ζωή ήταν τέλεια.

Μάλιστα, αναρωτιόταν αν ο άντρας της ήταν εθισμένος σε σεξ λόγω της συχνότητας που ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά. Όταν είχε μοιραστεί τον προβληματισμό της αυτόν με την αδερφή της, εκείνη είχε αστειευτεί, λέγοντάς της ότι ευχόταν να είχε το ίδιο πρόβλημα.

Έχουν περάσει όμως επτά ολόκληρα χρόνια από τις έντονες εκείνες ημέρες και η γυναίκα αποδίδει το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει σεξ στο βάρος που έχει πάρει ο άντρας της.

Μετά από έναν τραυματισμό στο πόδι, όπως λέει, δεν μπορούσε να γυμνάζεται πολύ. Αυτό σε συνδυασμό με το junk food που τρώει έφερε τα παραπανίσια κιλά. Πλέον προσπαθεί να τον κάνει να τρώει υγιεινά, εκείνος όμως βρίσκει τον τρόπο του και επιστρέφει στις ανθυγιεινές τροφές.

«Έχω κλάψει τόσες πολλές φορές μετά τις απορρίψεις»

Κόκκινο σουτιέν πάνω στο κρεβάτι και δίπλα μια ψηλοτάκουνη γόβα

Η γυναίκα δήλωσε στο 9Honey, σύμφωνα με τη Daily Star: «Την περασμένη εβδομάδα τον έπιασαν να τρώει ένα τεράστιο σακουλάκι με πατατάκι και οκτώ ντόνατ. Προφανώς κρύβει φαγητό και τρώει κρυφά. Του είπε ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος για να συνεχίσει. Είναι μόλις 46 ετών. Θα έχει πεθάνει μέχρι τα 56 ή και νωρίτερα αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο.

Σε μια προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά, η γυναίκα λέει πως προσπάθησε να ντυθεί με σέξι ρούχα και του είπε πως συνεχίζει να την τραβά ερωτικά.

«Είναι τόσο εκνευριστικό. Έχω κλάψει τόσες πολλές φορές αφότου με έχει απορρίψει. Αλλά τι πρέπει να κάνω;
Μπορώ να ζήσω χωρίς το σεξ, αλλά δεν με παίρνει ούτε καν αγκαλιά, εκτός αν τον πιάσω εγώ και του ζητήσω να με αγκαλιάσει. Αισθάνομαι μοναξιά και εύχομαι να έχουμε και πάλι την ερωτική μας ζωή πίσω.

Δεν έχει σημασία πόσες φορές του λέω ότι τον αγαπώ και ότι τον βρίσκω ελκυστικό, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για μένα».

Η γυναίκα λέει ακόμη ότι είναι σίγουρη πως δεν την απατά, καθώς εργάζεται από το σπίτι, οπότε είναι διαρκώς σε αυτό.