Η 41χρονη Gerri Wolfe, αποφάσισε να γεννήσει με τα ίδια της τα χέρια τα δίδυμα που περίμενε κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 22 Δεκεμβρίου, η Gerri έφερε στον κόσμο το 10ο και 11ο παιδί της, τις Matilda και Violet.

Ο γιατρός της την είχε ενημερώσει ότι θα γεννήσει με καισαρική καθώς στην 36η βδομάδα είχε μία επιπλοκή. Αυτή θα ήταν η πέμπτη καισαρική και εκείνη δεν ήθελε τον παραδοσιακό τρόπο καθώς, όπως είπε στην Daily Mail της Αυστραλίας, είναι μία πολύ απρόσωπη διαδικασία.

Είχε διαβάσει στο ίντερνετ για τη βοηθούμενη από τη μητέρα καισαρική και ζήτησε από το γιατρό της να γεννήσει έτσι. Πρόκειται για μία τυπική καισαρική που γίνεται από τους γιατρούς με τη μόνη διαφορά ότι αντί για τον γιατρό η μητέρα είναι αυτή που τραβάει το παιδί της από την κοιλιά.

Ο γιατρός της είχε τους ενδοιασμούς της αρχικά, αλλά όταν η 41χρονη επέμεινε, έκανε την έρευνά του και συμφώνησε.

Όταν μπήκε στο χειρουργείο, της φόρεσαν γάντια στα χέρια και της είπαν να μην αγγίξει τίποτα, προκειμένου να είναι απόλυτα αποστειρωμένα τα χέρια της.

Αφού έκανε ο ίδιος την τομή, ο γιατρός της είπε «Και τώρα, μπορείς να πιάσεις τα μωρά σου». Έτσι, εκείνη έβαλε τα χέρια της μέσα στην κοιλιά της και έβγαλε τα δύο μωρά, ακουμπώντας τα στο στήθος της.