Η δημοφιλής αμερικανική εικόνα Ariana Grande κατέκτησε την κορυφή όχι μόνο στον κόσμο της μουσικής, των ταινιών και του θεάτρου, αλλά από το 2015 η λαμπερή γοητεία της σταρ ενσωματώνεται στα επιτυχημένα αρώματα της. Ας δούμε μερικά από αυτά…

Τρία μίνι αρώματα Ariana Grande σε ένα υπέροχο σετ δώρου

Το ροζ σετ δώρου σε σχήμα καραμέλας περιέχει τρία ακόμη πιο γλυκά μπουκάλακια σε μικροσκοπικό μέγεθος. Το πρώτο άρωμα στο σετ ονομάζεται απλά Ari, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2015. Η Ariana Grande προσθέτει στο σετ το γλυκό γκουρμέ άρωμα Sweet Like Candy. Το τρίο συμπληρώνεται από το νέο αρωματικό χτύπημα Thank U, Next, το οποίο διατίθεται σε ειδικό μπουκαλάκι. Και τα τρία υπέροχα αρώματα ανήκουν στην ομάδα των floral-φρουτώδη αρώματα σε γκουρμέ στυλ, κατάλληλα για την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Ποιο είναι το άρωμα του νέου της αρώματος Thank U, Next;

Γενικά, το άρωμα εκπέμπει φρεσκάδα και αθωότητα. Αρχικά μυρίζει καθαριότητα, μετά αρχίζεις και νιώθεις το γλυκό ροζ άρωμα βατόμουρου και τριαντάφυλλα. Αυτό δείχνει την πραγματική φύση της Ariana Grande – ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που όλοι αγαπούν. Μετά το αρχικό ρομαντικό ροζ αρωματικό ειδύλλιο, οι νότες καρύδας, που κυριαρχούν σε αυτό το άρωμα, αρχίζουν να γίνονται αισθητές.

Thank U, Next περιέχει γλυκές χορδές ζάχαρης που το μεταφέρουν στην γκουρμέ κατηγορία γλυκών αρωμάτων και μόσχου, γεγονός που του δίνει την απαραίτητη ζεστασιά και μακροζωία. Το floral-φρουτώδες άρωμα Thank U, Next είναι ένα από τα πιο αρεστά αρώματα της ίδιας της Ariana. Για το άρωμα, ισχυρίζεται ότι προσελκύει την προσοχή των ανδρών και αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την ίδια και τις επιθυμίες της.

Ariana Grande ARI

Το πρώτο άρωμα της Ariana ήταν επίσης ροζ. Άφθονα βατόμουρα, ροζ γλυκές καραμέλες marshmallow και φυσικά το ακαταμάχητο άρωμα τριαντάφυλλου. Το άρωμα ARI εκπέμπει θηλυκότητα και τρυφερότητα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά κατάλληλο για κορίτσια και νεαρές γυναίκες. Δεν είναι τόσο γλυκό, αλλά μάλλον ένα ζουμερό άρωμα που θα ερωτευτείτε. Με αυτό, τα νεαρά κορίτσια θα τονίσουν τη θηλυκότητά τους και θα είναι διαφορετικά από τα άλλα. Μπορείτε να φορέσετε με ασφάλεια αυτό το άρωμα στο σχολείο χωρίς να ενοχλείτε κανέναν γύρω σας.

Ariana Grande Sweet Like Candy

«Όταν πρώτο μύρισα το Sweet Like Candy, η υπέροχη Ariana εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου. Αυτή η μυρωδιά είναι τόσο γλυκιά όσο εκείνη. »

Η σαντιγί και οι νότες από καραμέλα marshmallow κάνουν αυτό το άρωμα τόσο γλυκό, που θυμίζει το άρωμα ενός κέικ. Αυτό το άρωμα είναι ιδανικό για κορίτσια και νεαρές γυναίκες, αλλά για μια ώριμη και κατασταλαγμένη κυρία δεν είναι πολύ κατάλληλο. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των γλυκών αρωμάτων, που περιέχουν και γκουρμέ νότες.

Η Ariana Grande έχει λάβει σοβαρά υπόψη την δημιουργία γυναικείων αρωμάτων, ιδιαίτερα κατάλληλα για νεαρά κορίτσια και τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις δημοφιλών αρωμάτων από την Britney Spears και την Beyonce και κερδίζει όλο και περισσότερο την δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο.