Οι περισσότερες μαμάδες έχουν αμέτρητες φωτογραφίες των μωρών τους. Λατρεύουν τα παιδιά τους και θέλουν να απαθανατίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ζωής τους.

Σχεδόν όλες έχουν γεμίσει ένα κάρο άλμπουμ με αυθόρμητες φωτογραφίες. Δεν είναι λίγες κι εκείνες που έχουν επισκεφτεί φωτογράφο για επαγγελματικές λήψεις. Ποια η ανταμοιβή; Το να μπορούν κοιτώντας τη φωτογραφία να μεταφερθούν στη στιγμή εκείνη.

Ποιες όμως είναι οι αγαπημένες φωτογραφίες της μαμάς; Εκείνες πραγματικά που την κάνουν να «λιώνει» με ένα μόνο κοίταγμα. Παρουσιάζουμε τις 5 φωτογραφίες που λατρεύουν οι μαμάδες, ακόμα και αν δεν είναι οι καλύτερες της παρτίδας …

Η οικογενειακή

Είναι συνήθως η πιο δύσκολη στην λήψη και αυτό επειδή τα παιδιά κοιτάνε την ανατολή και οι γονείς τη δύση. Εάν στην οικογένεια υπάρχει και μωρό τότε χρειάζεται και ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως κουδουνίστρες, αστεία καπέλα, γιρλάντες, προκειμένου να εστιάσει κάπου και να χαμογελάσει. Είναι η αγαπημένη της μάμας γιατί συνήθως αυτήν επιλέγει ως cover photo στο προφίλ της στο facebook και επειδή καθρεφτίζει την αγάπη της οικογένειας. Και όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει αγαπημένη.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…