Το όνομα της Μέγκαν Μαρκλ τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όσο και των ανθρώπων που αρέσκονται να μαθαίνουν τα πάντα για τα μέλη -έστω και πρώην- της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας.

Το στυλ της σχολιάζεται πάντα, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές, η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της, αλλά και το μακιγιάζ της αποτελούν αντικείμενο περιέργειας για όλες τις γυναίκες. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επιλογές της, λοιπόν, αναφορικά με το χτένισμα των μαλλιών της είναι ο χαμηλός σινιόν κότσος στο ύψος του λαιμού, που όσο κλασικός και προσεγμένος κι αν μοιάζει, πίσω από την συγκεκριμένη επιλογή κρύβεται ένα πολύ βαθύτερο νόημα.

Ποιο το βαθύτερο νόημα πίσω από το αγαπημένο χτένισμα της Μέγκαν Μαρκλ

Όπως είναι γνωστό η Μαρκλ έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, όταν έπαιζε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Suit». Ωστόσο, μόλις άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι όλοι άρχισαν να γνωρίζουν το όνομά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και έκτοτε γίνονται πρωτοσέλιδο σε σταθερή βάση, τόσο για καλούς όσο και για όχι και τόσο κολακευτικούς λόγους. Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι σίγουρα δείχνει ένα άτομο με πολλές φιλοδοξίες, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ο ειδικός στις δημόσιες σχέσεις Άντι Μπαρ στο Closer, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com.

«Περιμένω πλήρως να έχουν τη δική τους εταιρεία παραγωγής μέσα σε πέντε χρόνια και να γίνουν ακόμη πιο επιτυχημένοι από όσους σήμερα κυριαρχούν στο Χόλιγουντ. Πιστεύω ότι θέλει να πάρει το στέμμα της Όπρα -κάτι που είναι ειρωνικό, δεδομένου ότι της έχει δώσει πολλά πατήματα στην Αμερική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ενώ, λοιπόν, η Μαρκλ είναι εστιασμένη στο πώς να πετύχει τους στόχους της, μια προσωπική της επιλογή που ακολουθεί αυτό το σκεπτικό της είναι και το χτένισμά της, πιάνοντας τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν. Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, συχνά εμφανίζεται με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κότσο στο ύψος του λαιμούς της -ακόμη και την ημέρα του γάμου της. Το στυλ είναι απλό, αλλά κομψό και λέγεται ότι έχει ένα πιο βαθύ νόημα για τη Δούκισσα του Σάσεξ. Ο διάσημος κομμωτής Τομ Σμιθ αναφέρει, σύμφωνα με το thelist.com, ότι όταν η Μαρκλ στριφογυρίζει τα μαλλιά της στον χαμηλό της κότσο σημαίνει ότι παίρνει κάτι στα πολύ σοβαρά.

«Το συγκεκριμένο χτένισμα για τη Μαρκλ γίνεται γρήγορα σήμα κατατεθέν, όταν θέλει να απεικονίσει ότι παίρνει κάτι στα σοβαρά», εξήγησε ο Σμιθ προσθέτοντας ότι «είχε πιασμένα τα μαλλιά της με παρόμοιο τρόπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όπρα τον Μάρτιο. Ο χαμηλός κότσος της δίνει μια κομψή, σοβαρή και δυνατή ενέργεια», συνέχισε. «Η Μέγκαν διατηρεί την προσιτή της φύση αφήνοντας κάποιες λεπτές αφέλειες γύρω από το πρόσωπό της, κάτι που εμποδίζει το βλέμμα της να φαίνεται πολύ αυστηρό, βοηθώντας ταυτόχρονα και στον εκσυγχρονισμό του χτενίσματος», πρόσθεσε ο Σμιθ.

Μάλιστα, ο διάσημος hair stylist συνέχισε παραδεχόμενος ότι κατά τη διάρκεια σοβαρών καταστάσεων η Μαρκλ πιάνει συχνά τα μαλλιά της στον αγαπημένο της κότσο γιατί αφήνοντας τα μαλλιά της πεσμένα και χαλαρά θα την έκαναν να δείχνει «νεανική, κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη».