Η νέα κρέμα σώματος της σειράς Prime με άρωμα Bubble Gum, κυκλοφορεί από τη Dalon Cosmetics και το υπέροχο άρωμά της, μας συντροφεύει στις πιο γλυκές, παιδικές μας αναμνήσεις.

Η μυρωδιά της, ζουμερή και λαχταριστή,  μας φτιάχνει τη διάθεση και αφήνει στο δέρμα τις γλυκές και παιχνιδιάρικες νότες της μυρωδάτης τσικλόφουσκας.

Η νέα κρέμα σώματος Bubble Gum, έχει ένταση και διάρκεια.

Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραϋνει και ενυδατώνει το δέρμα. Έχει ανάλαφρη υφή και προσφέρει σε βάθος πλούσια ενυδάτωση και θρέψη.

Απορρροφάται αμέσως και αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

Είναι δερματολογικά ελεγμένη και για κάθε τύπο δέρματος.

Μη χάνετε στιγμή. Εφαρμόστε τη σήμερα κιόλας στο δέρμα σας και νιώστε τη διαφορά!

Η ενυδάτωση ολοκληρώνεται με ακόμα τρία φανταστικά body creams σε 3 διαφορετικά αρώματα.

Almond Yogurt, με άρωμα γάλα αμυγδάλου και αλόη.

Chocolate Fraise, με γλυκό άρωμα σοκολάτας και φράουλας.

Banana Berry, με φρουτένιο άρωμα μπανάνας και βατόμουρου.

Εξασφαλίστε την απαλότητα της επιδερμίδας σας, διατηρήστε το μαύρισμά σας  με τα νέα, μοναδικά Body Creams σε 4 διαφορετικά αρώματα.

Τα body creams θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε e-shops καθώς και στο daloncosmetics.gr

Τα καλλυντικά Dalon cosmetics παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία Serafeim Laboratories. Η Serafeim Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των καλλυντικών από το 1998. Δημιουργεί και παράγει ποιοτικά καλλυντικά και παράλληλα οικονομικά και προσιτά, για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, και φαρμακεία.

daloncosmetics.gr