Το νέο Capital Soleil SOLAR ECO-DESIGNED MILK εμπεριέχει το σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος Meroxyl και παρέχει πολύ υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση, σε μια ασφαλή και οικολογική σύνθεση.

Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο δέρμα, καθώς και κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, για όλη την οικογένεια.

Η ανάλαφρη υφή του απορροφάται γρήγορα με αόρατο φινίρισμα, χωρίς λευκά ίχνη, και έχει υπέροχο άρωμα οικολογικού σχεδιασμού.

Ο οικολογικός σχεδιασμός του Capital Soleil SOLAR ECO-DESIGNED MILK είναι ολιστικός, καθώς η συσκευασία έχει 45% λιγότερο πλαστικό και η σύνθεση έχει 94% βιοδιασπώμενη βάση*.

*70% με τα φίλτρα

Το νέο Capital Soleil SOLAR PROTECTIVE WATER εμπεριέχει σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος για υψηλή προστασία, σε μια διφασική και οικολογική σύνθεση, δοκιμασμένη σε συνθήκες θαλάσσιας ζωής.

Η πρωτοποριακή διφασική σύνθεση του Capital Soleil SOLAR PROTECTIVE WATER περιέχει υδατική & ελαιώδης φάσεις, που αναμειγνύονται πριν από κάθε εφαρμογή.

Η σύνθεση είναι δοκιμασμένη σε ένα αντιπροσωπευτικό σύνολο υδρόβιων οργανισμών και όλα τα φίλτρα, στις χρησιμοποιούμενες συγκεντρώσεις, δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή καθώς δεν περιέχει μικροπλαστικά.

Η υφή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη και υδάτινη, για αόρατο φινίρισμα και υπέροχη λάμψη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.