Η Πενέλοπε Κρουζ είναι από εκείνες τις σταρ του Χόλιγουντ που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αντιμετωπίζουν το πέρασμα του χρόνου από πάνω τους. Με τις εμφανίσεις της να προκαλούν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, η Ισπανίδα ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, στα 46 της έχει καταφέρει να δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ. Πώς το επιτυγχάνει; Δείτε παρακάτω τα μυστικά της και υιοθετήστε κι εσείς τα ίδια.

Η ρουτίνα ομορφιάς της

Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Κρουζ περιλαμβάνει σχολαστικό πλύσιμο του προσώπου της με καθαριστικό γάλακτος και νερό, ενώ τρίβει το πρόσωπό της για απολέπιση και ολοκληρώνει την περιποίησή της επιδερμίδας της με την εφαρμογή μιας μάσκας οξυγόνου και φυσικά της αγαπημένης της αντιρυτιδικής κρέμας ματιών. Επίσης, δεν καπνίζει και δεν πίνει, καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για συνήθειες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα της.

Προσέχει την διατροφή της

Σε συνέντευξή της στο InStyle η Κρουζ έχει αποκαλύψει ότι δίνει μεγάλη έμφαση στη διατροφή της και πώς αυτή επηρεάζει την εικόνα και την αίσθηση του προσώπου της, γι’ αυτό και προτιμά, κυρίως, τα πολλά φρούτα και λαχανικά, καθώς και τις πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας. Επίσης, αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ καταναλώνει μεγάλες ποσότητες νερού σε καθημερινή βάση.