Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ένα ή και περισσότερα μυστικά ομορφιάς, αυτή σίγουρα είναι η Κέιτ Μος. Έχοντας περάσει περισσότερα από 30 χρόνια στη βιομηχανία της μόδας, πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα παγκοσμίως, η οποία μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει δοκιμάσει πολλά ασυνήθιστα κόλπα ομορφιάς.

Το αγαπημένο της, ωστόσο, είναι εντελώς απροσδόκητο και πολύ εύκολο να το εφαρμόσετε μόνες σας στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε καθόλου χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά βασικά συστατικά από την κουζίνα και το νιπτήρα του μπάνιου σας.

«Η βουτιά του προσώπου σε παγάκια είναι το καλύτερο κόλπο», έχει δηλώσει το επιτυχημένο μοντέλο σε συνέντευξή της στη Sunday Telegraph. «Γεμίστε το νιπτήρα με παγάκια, κρύο νερό και φέτες αγγουριού, βουτήξτε το πρόσωπό σας και διατηρήστε το εκεί μέσα όσο περισσότερο μπορείτε», συμβουλεύει η Μος.

Για ποιο λόγο; Όπως εξηγεί η ίδια «μειώνει αμέσως το πρήξιμο, ενώ ταυτόχρονα σφίγγει το δέρμα», ενώ όπως συμπληρώνει «αποτελεί το τέλειο αντίδοτο για μια βραδινή έξοδο που κράτησε πολύ, καθώς σφίγγει το δέρμα και σας κάνει να φαίνεστε αμέσως φρέσκες και ξεκούραστες».