Εάν είστε από εκείνα τα άτομα που κατά την διάρκεια της καραντίνας δεν μπορούσατε να σταματήσετε να τρώτε και να παρακολουθείτε τηλεόραση, δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε καθώς δεν είστε οι μόνες. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι όλες οι κακές συνήθειες που έχετε μπορεί να επηρεάσουν το δέρμα σας.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα δερματικά σας προβλήματα. Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψετε μια απίστευτη μάσκα προσώπου που προτείνουν πολλές celebrities.

Τόσο η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, όσο και άλλες λαμπερές και επιτυχημένες σταρ του Χόλιγουντ όπως οι Ντρου Μπάριμορ και Τζέσικα Άλμπα, δηλώνουν λάτρεις της μάσκας προσώπου Detox. Πρόκειται για μια μάσκα καθαρισμού που περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου, θείο, καμφορά, σαλικυλικό οξύ και άργιλο, στοιχεία που συνδυαστικά προσφέρουν βαθιά καθαρή επιδερμίδα σε εκείνες που είναι επιρρεπείς σε ατέλειες, κάνοντας το δέρμα σας να φαίνεται απίστευτα λείο και λαμπερό, χωρίς στίγματα και σπυράκια.

Ποια τα οφέλη της συγκεκριμένης μάσκας για την επιδερμίδα σας:

  • Σταματά τα σπυράκια πριν εμφανιστούν
  • Αφήνει το δέρμα ομοιόμορφο και ισορροπημένο
  • Καταπραΰνει και ηρεμεί την εμφάνισή του
  • Βελτιώνει την επιδερμίδα

Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκα

Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη να δράσει για περίπου 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας με νερό και απολαύστε το καθαρό σας δέρμα. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία έως και 4 φορές την εβδομάδα για να μειώσει την εμφάνιση ανεπιθύμητων σημείων στο πρόσωπό σας.