Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα φρύδια παίζουν τεράστιο ρόλο στον καθορισμό του σχήματος του προσώπου μας και της συνολικής συμμετρίας των χαρακτηριστικών μας. Με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για την προστασία της υγειάς μας, αποτελεί ένα από τα μέρη του προσώπου, που τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο και περιποιημένο.

Αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς ένα παχύ, ωραίο και με υπέροχο σχήμα φρύδι, τότε μάθετε πως ο βασικός σύμμαχός σας σε αυτό σας το εγχείρημα είναι το κονσίλερ. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια και εφαρμόστε την τεχνική άμεσα.

Βρείτε τη σωστή απόχρωση κονσίλερ

Σε γενικές γραμμές, το κονσίλερ πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από τον φυσικό τόνο του δέρματος σας. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να αναμιχθεί καλά με το foundation σας, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να λειτουργεί και ως highlighter.

Σχηματίστε

Ένα βήμα που θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τις τριχούλες που τυχόν πετάνε, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη γωνία του φρυδιού σας, καθώς είναι ένα από τα κρίσιμα σημεία του.

Γεμίστε

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών, μια σκιά ή ό,τι άλλο έχετε και συμπληρώστε τα κενά στα φρύδια σας. Με αυτόν τον τρόπο θα τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα. Στο τέλος βουρτσίστε ελαφρά για να βεβαιωθείτε όλες οι τρίχες δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βάψτε τα μάτια σας

Ακολουθήστε τη βασική ρουτίνα μακιγιάζ των ματιών σας, βάφοντας τα είτε σε γήινους τόνους είτε επιλέγοντας ένα πιο εντυπωσιακό smokey αποτέλεσμα.

Ολοκληρώστε με το κονσίλερ

Με ένα μικρό πινέλο περάστε ένα ελαφρύ στρώμα κονσίλερ κάτω από το φρύδι σας και κάντε απαλό μασάζ με το δάχτυλό σας ώστε να απλωθεί καλά. Αυτό το τρικ θα τονίσει περισσότερο τα φρύδια σας και θα ελαφρύνει τη συνολική εικόνα των ματιών σας, κάνοντας τα φρύδια σας να φαίνονται πιο καλοσχηματισμένα από ποτέ.