Ο σωστός τρόπος να φορέσετε το άρωμά σας

Το απίστευτο σημείο του σώματος που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια


ΓΥΝΑΙΚΑ
16:29
14/10/2020
Ο σωστός τρόπος να φορέσετε το άρωμά σας
1
loading

Η εφαρμογή του αρώματος μπορεί να μοιάζει με μια πολύ απλή διαδικασία, ψεκάστε λίγο (ή πολύ) και τέλος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα σας βοηθήσει αρκετά, ώστε να κάνετε το άρωμά σας να μυρίζει περισσότερο κατά την διάρκεια της ημέρας.

Έτσι, αντί να σπαταλάτε άσκοπα τόνους αρώματος, την επόμενη φορά που θα βγείτε από το σπίτι και θα φορέσετε άρωμα ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, έτσι ώστε να έχετε ένα πιο δυνατό και με περισσότερη διάρκεια αποτέλεσμα.

Ψεκάστε, μην τρίβετε

Μια πολύ λανθασμένη αντίληψη που έχουν οι περισσότεροι είναι να τρίβουν τους καρπούς τους μετά το ψέκασμα του ενός. Μία συνήθεια που δεν πρέπει να επαναλάβετε ποτέ ξανά, καθώς το τρίψιμο των καρπών στην πραγματικότητα θερμαίνει το δέρμα, κάτι που αλλάζει την φύση τους αρώματος. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ψεκάσετε μικρότερη ποσότητα και στους δύο καρπούς.

Βάλτε άρωμα σε εκτεθειμένες περιοχές

Όταν αποφασίζετε πού να ψεκάσετε το άρωμά σας, λάβετε υπόψη ότι είναι καλύτερο να μην ψεκάσετε σε σημεία που θα καλυφθούν από ρούχα. Ψεκάστε σε εκτεθειμένα σημεία όπως ο λαιμός, οι καρποί ή το εσωτερικό των αγκώνων σας, ακόμη και πίσω από τα γόνατά σας.

Μην ξεχάσετε και τα αυτιά σας

Εάν αναρωτιέστε ποια άλλα μέρη στο σώμα σας ενδείκνυται για να ψεκάσετε με το άρωμά σας, δοκιμάστε τα αυτιά σας. Το άρωμα διαρκεί περισσότερο στα λιπαρά μέρη του σώματός, καθιστώντας, έτσι, τις κορυφές των αυτιών σας ένα ιδανικό σημείο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αρωματικα

    Τά αρωματικά φυτά εκτός από εκείνα πού ανήκουν στούς λειριίδες και στούς λαουρίδες, χρησιμοποιήθηκαν από τούς αρχαίους λαούς γιά τήν παραγωγή ελαίων μέ τά οποία αρωματίζαν τό σώμα τους. Η χρήση τών αρωμάτων τού είδους ήταν γνωστή κυρίως στούς λαούς τής Ανατολής και τήν υιοθέτησαν και οι Έλληνες , και αργότερα και οι Ρωμαίοι. Εκτός από τό ροδέλαιο ,ιδιαίτερη προτίμηση είχαν οι αρχαίοι λαοί στό αιθέριο έλαιο τού φυτού τού γνωστού ώς ναρδόσταχυς . Τό φυτό αυτό τής οικογένειας τών βαλφιανοειδών , περιλαμβάνει δύο γένη ιθαγενή τών Ιμαλαίων . Τό άρωμα του , ο νάρδος , ήταν τό προσφιλές άρωμα τής ελληνιστικής εποχής και υπήρξε ένα από τά βασικά καλλυντικά πού χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει