Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μπισκότα Digestive με Σύκο! Απολαυστικό σύκο συνδυάζεται με τη μοναδική γεύση των μπισκότων Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δημιουργώντας έναν γευστικό συνδυασμό που θα λατρέψετε.

Παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή φυτικών ινών. Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, περιέχουν 35% λιγότερα λιπαρά για να τα απολαμβάνετε στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Τα Digestive Παπαδοπούλου, πλούσια σε γεύση και θρεπτική αξία, αποτελούν μια απολαυστική λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό ή μικρογεύμα τόσο για παιδιά και εφήβους όσο και για ενήλικες. Φτιαγμένα πάντα με τη φροντίδα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας Παπαδοπούλου, τα Digestive ικανοποιούν όλες τις γευστικές προτιμήσεις και καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.

Αναζητήστε τα Digestive ΠAΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σε έξι μοναδικές γεύσεις: Kλασσικά, με 35% Λιγότερα Λιπαρά, Χωρίς Ζάχαρη, με Σοκολάτα Γάλακτος, με Μαύρη Σοκολάτα και τώρα με 35% Λιγότερα Λιπαρά με Σύκο!