Όλες οι γυναίκες έχουν κάτι το ξεχωριστό. Κάθε μία από εμάς είναι μοναδική!

Στις 8 Μαρτίου εορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας η οποία μας θυμίζει το πόσο σημαντικές είμαστε. Μία ημέρα γιορτής που μας υπενθυμίζει τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών και ότι ενωμένες μπορούμε να αντιταχθούμε σε ότι πάει κόντρα απέναντι σε αυτό που μας κάνει εμάς!

Μία ακόμη ημέρα που βοηθάει κάθε γυναίκα να βγάλει προς τα έξω τη μοναδικότητα της και να αναδείξει αυτό που την κάνει μοναδική δεν είναι άλλη από την ημέρα του γάμου της.

Υπάρχουν πολλοί τύπου γυναικών, επομένως υπάρχουν πολλοί τύποι νυφών.

Μερικές από εμάς είμαστε γεμάτες αυτοπεποίθηση, δυναμικές, ρομαντικές, κομψές, sexy, παραδοσιακές, μοναδικές, εντυπωσιακές, λαμπερές, σαγηνευτικές, ανεξάρτητες…

Μερικές έχουμε νεανικό, κλασσικό, ρομαντικό, bohemian ή απλό στυλ .

Εμείς οι γυναίκες έχουμε, καμπύλες, διάφορες αναλογίες, πλούσιο μπούστο, μικρό μπούστο, κοντά πόδια, ψηλά πόδια, ωραίους ώμους, λαμπερό δέρμα, φρέσκια επιδερμίδα, λίγες ρυτίδες, πολλές ρυτίδες.

Όλα αυτά είναι η ομορφιά μας!

Υπάρχει ένας σχεδιαστής νυφικών που αναγνωρίζει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας και τη χρησιμοποιεί ως τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης του για τις δημιουργίες του. Για τον σχεδιαστή Demetrios καθεμία από εμάς είναι μοναδική με την δική της φινέτσα και την δική της λάμψη.

Σε κάθε collection που σχεδιάζει ο σχεδιαστής Demetrios, προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους του γυναικείου σώματος και εδώ κρύβεται η επιτυχία του σχεδιαστή και αυτό που τον κάνει να είναι ξεχωριστός.

Η βάση για τα πανέμορφα σχέδια είμαστε εμείς οι γυναίκες!

Τι σημαίνει λοιπόν να είσαι Demetrios νύφη;

Demetrios νύφη σημαίνει να είσαι όμορφη, να είσαι sexy, να είσαι εκλεπτυσμένη, να είσαι κομψή, να είσαι ρομαντική, να είσαι δυναμική, να είσαι λαμπερή, να είσαι ανεξάρτητη. Demetrios νύφη σημαίνει να είσαι ΕΣΥ!

 

«Demetrios νύφη είναι όμορφη, εκλεπτυσμένη, μοναδική και κομψή», Demetrios James Elias.