Τα λαμπερά μαλλιά αποτελούν στόχο προς επίτευξη για όλες τις γυναίκες. Αυτό άλλωστε φανερώνουν και οι θεραπείες gloss sealing που στόχο έχουν να δώσουν στα μαλλιά εκθαμβωτική λάμψη.

Τώρα, η νέα σειρά περιποίησης Syoss Glossing Shine-Seal προσφέρει «κλείδωμα λάμψης», που διαρκεί, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

Χάρη στη νέα σειρά, τα μαλλιά σας είτε πρόκειται για μπούκλες είτε για ίσια μαλλιά, αποκτούν εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί ακόμα και μετά το λούσιμο, ενώ η σειρά Styling Syoss Glossing Hold προσφέρει κράτημα και λάμψη για 24 ώρες, χωρίς να κολλάει τα μαλλιά!

Και οι 2 σειρές Syoss Glossing είναι διαθέσιμες στα καταστήματα λιανικής από το Μάρτιο του 2013.

Τα περισσότερα κομμωτήρια προσφέρουν επαγγελματικά προϊόντα για λάμψη και κράτημα στα θαμπά και άτονα μαλλιά. Ποιος όμως μπορεί να αντέξει το κόστος για τέτοιες επαγγελματικές θεραπείες; Οι γυναίκες θα λατρέψουν τη νέα σειρά Syoss Glossing, καθώς προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα λάμψης που διαρκεί, ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών στο σπίτι!

H σειρά περιποίησης Syoss Glossing Shine-Seal για κανονικά έως και θαμπά μαλλιά, χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία λάμψης που διαρκεί 48 ώρες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα μαλλιά.

Η επαγγελματική φόρμουλα με κερατίνη Pro-Cellium λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, με ένα διαφανές φιλμ που προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί, εξασφαλίζοντας ένα super-glossy look! Για τέλειο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήστε όλα τα προϊόντα της σειράς: σαμπουάν, conditioner, oil treatment και μάσκα 10 ημερών.

Από την άλλη, η σειρά styling Syoss Glossing Hold προσφέρει κράτημα και λάμψη για 24 ώρες. Η ισχυρή του φόρμουλα με το σύστημα Pro-Styling δίνει στο χτένισμα έξτρα δυνατό κράτημα για τέλειο έλεγχο, χωρίς να κολλάει και να αποδυναμώνει την τρίχα ενώ το gloss seal προσφέρει αστραφτερή λάμψη. Η σειρά περιλαμβάνει λακ και αφρό.