Για άλλη μια φορά, η Swarovski εξασφάλισε αποκλειστική χορηγία κρυστάλλων σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις στον κόσμο: στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret για το 2012.

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο Swarovski Elements θα ενσωματωθούν σε 14 εξαίσιες, ειδικά κατασκευασμένες δημιουργίες που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν και να ξεπεράσουν σε πρωτοτυπία κάθε άλλο σύνολο που έχει προκύψει μέχρι σήμερα από τη συνεργασία των δύο επωνυμιών.

Συνολικά στην επίδειξη θα παρουσιαστούν 65 δημιουργίες, φιλοτεχνημένες με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία από δαντέλα και μπροκάρ, περίτεχνα διακοσμημένες με κεντήματα και εξεζητημένα σχέδια με χάντρες. Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται και το αστραφτερό, διαφανές σύνολο που δημιούργησε για τη 10η επέτειο ο Todd Thomas, σχεδιαστής της Επίδειξης μόδας της Victoria’s Secret, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Barak Stribling και περιλαμβάνει περίτεχνα σχέδια με χάντρες της Polly Kinney.

Με στόχο να κλέψει την παράσταση, αυτό το ιδιαίτερο επετειακό κομμάτι θα παρουσιαστεί στην ενότητα Silver Screen Angel της επίδειξης. Εκθαμβωτικό και υπέροχα διακοσμημένο με μοτίβα εμπνευσμένα από την Αρ Ντεκό που προσδίδουν συναρπαστικό κινηματογραφικό ύφος, το συγκεκριμένο σύνολο αποτελεί το πολυαναμενόμενο κομμάτι της φετινής συλλογής, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Από τη φαντασμαγορική επίδειξη δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν και τα εμβληματικά φτερά «Αγγέλων» της Victoria’s Secret . Είκοσι οκτώ εξαίσια ζευγάρια φτερών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, διακοσμημένα με Swarovski Elements, αποτελούν αναμφισβήτητα το αποκορύφωμα της λαμπερής παρουσίασης.

Τα σύνολα θα παρουσιαστούν από μια ομάδα εκθαμβωτικών top models και θα συνδυαστούν με μοναδικά, εντυπωσιακά υποδήματα του Nicholas Kirkwood, εκθαμβωτικά κοσμήματα του Larry Vrba, δημιουργίες του David Mandel, καθώς και καλσόν και αξεσουάρ με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

«Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε την πρόκληση να παρουσιάσουμε κάτι εφάμιλλο της προηγούμενης εντυπωσιακής επίδειξης μόδας της Victoria’s Secret και για να το επιτύχουμε βασιζόμαστε σε αμέτρητα αστραφτερά, πολυτελή Swarovski Elements. Δημιουργήσαμε πολλά περισσότερα σύνολα χρησιμοποιώντας κρύσταλλο επειδή επιθυμούμε πραγματικά να γιορτάσουμε τη δεκαετή συνεργασία μας με τη Swarovski. Για να τονίσουμε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, περισσότερα από το ένα τέταρτο των αντικειμένων της συλλογής βασίστηκαν στα προϊόντα SWAROVSKI ELEMENTS, ενώ κρυστάλλινες πινελιές πλαισιώνουν όλη σχεδόν την επίδειξη» δήλωσε ο Thomas.

Η Επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret θα μεταδοθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει εμφανίσεις των βραβευμένων με Grammy® Rihanna και Bruno Mars, καθώς και του Justin Bieber, υποψήφιου για βραβείο Grammy®, συνεντεύξεις από το ροζ χαλί, προφίλ των σουπερμόντελ και ματιές από τα παρασκήνια της διασημότερης επίδειξης μόδας στον κόσμο.

«Η Swarovski Elements είναι περήφανη που συμβάλλει στην υπέρτατη λάμψη της Επίδειξης μόδας της Victoria’s Secret τα τελευταία 10 χρόνια» δήλωσε ο Reinhard Mackinger, executive vice president της Swarovski Elements Business Βόρειας Αμερικής. «Είναι συναρπαστικό να παρακολουθούμε την εξέλιξη της συνεργασίας μας χρόνο με το χρόνο, όχι μόνο με στόχο τη δημιουργία των πιο εκθαμβωτικών και εμπνευσμένων κομματιών για την πασαρέλα, αλλά και για να προσφέρουμε στον πελάτη αυτή την ιδιαίτερη γοητεία».