Μέχρι και απειλές για βιασμό δέχτηκε ένα μοντέλο από τη Σουηδία μετά την κυκλοφορία μιας διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστούσε η ίδια με αξύριστα πόδια.

Η 26χρονη από τη Σουηδία έλαβε μέρος σε μια διαφήμιση για αθλητικά παπούτσια, η οποία δεν φαίνεται να άρεσε σε κάποιους που σκέφτηκαν να της στείλουν απειλητικά μηνύματα.

Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια εξηγεί πως ορισμένοι απείλησαν να τη βιάσουν. Όπως εξήγησε, δέχτηκε πολλά άσχημα σχόλια για τη διαφήμιση.

Η εταιρεία ανέφερε πως «αμφισβητεί τη θηλυκότητα και τα πρότυπα φύλου χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη “κοριτσίστικη” (girly) αισθητική».

Πάντως το μοντέλο, που έγινε 26 ετών την περασμένη Πέμπτη, δέχτηκε και μηνύματα στήριξης από διαδικτυακούς της φίλους. «Ως άνθρωπος -είμαι άντρας σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε – δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με τα τριχωτά πόδια. Υπάρχουν για κάποιο λόγο», έγραψε ένας.

«Πρέπει να αποφασίζει μόνος αν θα ξυρίζεσαι ή όχι. Και οτιδήποτε άλλο αφορά το σώμα σου», σημείωσε ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου.

«Δεν καταλαβαίνω τα αξύριστα πόδια αλλά αν αισθάνεσαι χαρούμενη και καλά με αυτό, τότε υπέροχα. Κάνε ό,τι θέλεις», έγραψε μια γυναίκα.

kdfjsdhs2

kdfjsdhs3

kdfjsdhs4