Η νεαρή τραγουδίστρια Poppy Hughes ήθελε πάντα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και να κάνει καριέρα, αλλά είχε απογοητευτεί όταν ένας παραγωγός τής είχε πει ότι είχε πολλά κιλά για να γυρίσει βίντεο κλιπ.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, πολλές φορές έκλαιγε μπροστά στον καθρέφτη της για την εμφάνισή της και ήθελε να αλλάξει.

Πλέον έχει μεταμορφωθεί σε μια αδύνατη γυναίκα που δεν μοιάζει καθόλου με την προηγούμενη εικόνα της.

Η 22χρονη από το Λίβερπουλ, που παράλληλα εργάζεται στο Μάντσεστερ ως νοσοκόμα, ζύγιζε περίπου 95 κιλά. Όταν ήταν μικρή, έτρωγε ό,τι ήθελε χωρίς να παίρνει βάρος, αλλά όσο μεγάλωνε, αποκτούσε όλο και περισσότερα κιλά.

«Θυμάμαι ότι πάντα ήθελα να κάνω καριέρα στο τραγούδι, αλλά ο παραγωγός μού είχε πει ότι αν επρόκειτο να κάνω βίντεο κλιπ, θα έπρεπε να χάσω βάρος. Προφανώς δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον τρόπο που έμοιαζα. Συνήθιζα να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να κλαίω, ζητώντας παρηγοριά από τη μαμά μου. Αλλά δεν έχει σημασία το πόσοι πολλοί άνθρωποι μού έλεγαν ότι πρέπει να χάσω βάρος. Ήταν μέχρι να γίνει το κλικ μέσα μου», λέει η ίδια.

Το Φεβρουάριο του 2015 αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να χάσει κιλά, κυνηγώντας το όνειρό της. Ξεκίνησε γυμναστήριο και άλλαξε τη διατροφή της επιλέγοντας υγιεινά γεύματα κι όχι fast-food.

Τώρα ζυγίζει σχεδόν 60 κιλά, μετά από μια προσπάθεια μηνών και μιλάει για την ιστορία της, θέλοντας να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα με την απώλεια βάρους.

Poppy-Hughes-1 Poppy-Hughes-2Poppy-Hughes-8 Poppy-Hughes-3 Poppy-Hughes-4 Poppy-Hughes-5 Poppy-Hughes-6 Poppy-Hughes-7